Τρεις πύργοι 34 μέτρα ο καθένας στη θέση του … | Δημοσιογράφος Κύπρος

InBusinessNews: 22/04/2021 10:46:

InBusinessNews: 22/04/2021 10:46:

Το Υπουργείο Προστασίας της Φύσης ενέκρινε την κατεδάφιση ενός ξενοδοχείου στο Γεροσκήπου και την κατασκευή τριών ενόροφων κτιρίων με διαμερίσματα.

Το προτεινόμενο έργο αναφέρεται ειδικότερα στην κατεδάφιση του υφιστάμενου τριώροφου ξενοδοχείου “Asimina Suites Hotel”, στην κατασκευή τριών νέων κτιρίων (Asimina A, B&C), εννέα ορόφων, ύψους 34 μέτρων το καθένα, με διαμερίσματα, Constosououos Bros.

Τρι εννεόροφο κτίριο με 57 διαμερίσματα

Σύμφωνα με τη μελέτη εκτίμησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, στο υπόγειο θα κατασκευαστούν 86 θέσεις στάθμευσης, σκάλες και ανελκυστήρες

Από τον πρώτο όροφο έως τον όγδοο όροφο, θα υπάρχουν δύο ή τρία δωμάτια σε κάθε όροφο, και στον τελευταίο όροφο κάθε κτηρίου, θα υπάρχει ένα διαμέρισμα πέντε δωματίων.

Η συνολική χωρητικότητα του προτεινόμενου έργου θα είναι 57 διαμερίσματα / 177 κρεβάτια, ενώ θα έχει χώρους πρασίνου 2.870 τετραγωνικών μέτρων. σχετικά με

Η έκταση του οικοπέδου είναι 14.844 τ.μ.

asiminakatedafisi2:

asiminakatedafisi3:

Ένα έτος κατασκευής

Τονίζεται ότι η κατασκευή του προτεινόμενου έργου είναι 11.265 τ.μ. , περίπου, ενώ η κάλυψή του είναι 3.264 τ.μ., περίπου.

Η κατασκευή των κτιρίων αναμένεται να διαρκέσει 12 μήνες.

Το προτεινόμενο έργο βρίσκεται στην παραλία του δήμου Geroskipu, στην περιοχή Mulia, στην περιοχή όπου βρίσκεται ήδη το ξενοδοχείο Asimina Suites.

Το οικόπεδο πέφτει στην αστική περιοχή T1c (τουριστική ζώνη).

Μέρος της γης πέφτει στη ζώνη προστασίας της παραλίας.

Source