Τρομακτική ανίχνευση από Αυστραλούς ειδικούς! Πριν το τέλος της κορώνας, βρέθηκε ένας θανατηφόρος ιός που εξαπλώθηκε από το κουνούπι

πανό8

Διενεργώντας ελέγχους ρουτίνας για τυχόν εστίες στην Αυστραλία, η ερευνητική ομάδα εντόπισε τον ιό εγκεφαλίτιδας Murray Valley (MVEv) σε ένα κοτόπουλο.

“ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΚΙΤΩ”

Ένας από τους έγκυρους αριθμούς, ο Δρ. “Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αύξηση του αριθμού των κουνουπιών κατά μήκος του ποταμού Murray. Αλλά η ανίχνευση του ιού MVEv είναι επικίνδυνη. Οι άνθρωποι που ζουν στη Νότια Αυστραλία πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα κουνούπια”, δήλωσε ο Fay Jenkins σε δήλωση.

πανό134

Η ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ 40% ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΕΣ

Ο ιός εγκεφαλίτιδας Murray Valley, που προκαλεί συμπτώματα όπως πυρετό, πονοκέφαλο και ναυτία, δεν εμφανίζει συμπτώματα σε πολλούς ανθρώπους. Δρ. “Μερικά άτομα που έχουν μολυνθεί με MVEv μπορεί να έχουν σοβαρά συμπτώματα όπως δυσκαμψία στο λαιμό, τρόμο, μούδιασμα. Περίπου το 20% μπορεί επίσης να είναι θανατηφόρο. Περίπου το 40% των ανθρώπων που έχουν σοβαρά συμπτώματα αλλά επιβιώνουν είναι επίμονα”, δήλωσε ο Jenkins. Μπορεί επίσης να συμβεί νευρολογική βλάβη », εξήγησε.

Δεν υπάρχει εμβόλιο και θεραπεία για ασθένειες που μεταδίδονται από κουνούπια στη Νότια Αυστραλία. Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη των ασθενειών είναι να αποφύγετε τα κουνούπια.

“ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ”

“Υπάρχουν πολλοί ιοί στη φύση. Δεν μπορούμε να πούμε με ακριβή αριθμό, αλλά τουλάχιστον έχουμε διάφορες μεθόδους προστασίας από γνωστούς ιούς. Ερευνούμε επίσης άγνωστους ιούς. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εντατικά ενάντια σε μια πιθανή επιδημία. Περισσότερα “Δεν πρέπει να διακόψουμε την έρευνα για να αποφύγουμε την αντιμετώπιση επικίνδυνων ιών ή βακτηρίων στο μέλλον”, είπε.

Source