Τρομακτικό συμβάν σε ζωντανή μετάδοση! Αποτυχία κατά την ανακοίνωση της αναστολής του εμβολίου AstraZeneca

Ο Tanja Erichsen, Διευθυντής του Τμήματος Φαρμακολογίας του Φαρμακευτικού Οργανισμού στη Δανία, λιποθυμήθηκε στη συνέντευξη Τύπου όπου ανακοινώθηκε ότι το εμβόλιο AstraZeneca που αναπτύχθηκε κατά του κορανοϊού σταμάτησε να χρησιμοποιείται στη χώρα λόγω περιπτώσεων πήξης αίματος. Ενώ οι άνθρωποι γύρω έσπευσαν στη βοήθεια του Ercihsen, ο οποίος κατέρρευσε και λιποθυμήθηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, μετά από λίγο ήρθε στον εαυτό του και έφυγε από την αίθουσα περπατώντας. Ο Erichsen αναφέρθηκε ότι έχει συνείδηση ​​και καλή υγεία.

Με την αιτιολογία ότι η χρήση του εμβολίου κατά του κοροναϊού που αναπτύχθηκε από το AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε νέους προκαλεί “σπάνια πήξη του αίματος” Δανίαήταν η πρώτη χώρα που σταμάτησε να χρησιμοποιεί πλήρως το εμβόλιο.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο Tanja Erichsen, Διευθυντής του Τμήματος Φαρμακολογίας του Δανικού Οργανισμού Φαρμάκων, λιποθυμήθηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης όπου ανακοινώθηκε η απόφαση για το εμβόλιο AstraZeneca.

Τρομακτικό συμβάν σε ζωντανή μετάδοση!  Αποτυχία κατά την ανακοίνωση της αναστολής του εμβολίου AstraZeneca

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Αίθουσα

Καθώς οι άνθρωποι γύρω έσπευσαν να βοηθήσουν τον Έριχσεν, ο Έριχσεν ήρθε σε αυτόν μετά από λίγο και έφυγε από την αίθουσα. Ανακοινώθηκε ότι ο Erichsen είχε συνείδηση ​​και καλή υγεία, και μεταφέρθηκε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης για προληπτικούς λόγους.

Η ΑΖΤΡΑΖΕΝΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) επιβεβαίωσε ότι 7 άτομα στην Αγγλία πέθαναν από θρόμβο αίματος αφού έλαβαν το εμβόλιο κοροναϊού που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την AstraZeneca. Συνολικά, 30 από τα 18 εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν έως τις 21 Μαρτίου είχαν παρενέργεια θρόμβου στο αίμα.

Η γραπτή δήλωση της MHRA προς τον βρετανικό τύπο επιβεβαίωσε ότι με βάση τα τελευταία στοιχεία, 7 άτομα στην Αγγλία πέθαναν λόγω θρόμβου αίματος μετά τον εμβολιασμό τους με το AstraZeneca. Στην έκθεση που καλύπτει την περίοδο μεταξύ 9 Δεκεμβρίου 2020 και 21 Μαρτίου 2021, το ίδρυμα δήλωσε ότι 30 από τα 18 εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν είχαν παρενέργειες θρόμβων στο αίμα και 7 από αυτά πέθαναν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 20 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΑ ΕΜΒΙΑ

Γαλλία, Δανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Ιταλία, Αυστρία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Λουξεμβούργο, Ισπανία, Ελληνοκυπριακή διοίκηση (GCASC) και άλλα περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας, ανέστειλαν τη χρήση του εμβολίου κοροναϊού που παρήγαγε η AstraZeneca με την υποψία πρόκλησης πήξης του αίματος.

EMA ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ “ΑΣΦΑΛΗ”

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (EMA) ενθάρρυνε τις χώρες να συνεχίσουν τα προγράμματα εμβολιασμού τους, σε μια δήλωση ότι επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε ότι τα οφέλη του εμβολίου AstraZeneca υπερτερούν του κινδύνου ανεπιθύμητων ενεργειών.

.Source