Τρομερές αποκαλύψεις για έναν δάσκαλο στην Ελλάδα. Κακοποίησε … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Με εντολή του Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέου, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης πράξης με την οποία ο 62χρονος δάσκαλος έχει άδεια, μετά την ποινική δίωξη του, ο οποίος φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με ανήλικο συγγενή.

Η ιστορία τρόμου για τη βία του 15χρονου μαθητή ήρθε στο φως όταν το παιδί είπε στους γονείς του για τον εφιάλτη που είχε με έναν συγγενή, καθώς αποδείχθηκε ότι ο μαθητής είχε μακρινή συγγένεια με τον δάσκαλο. Η σχέση ανάγκασε τους γονείς του ανηλίκου να τον εμπιστευτούν πριν ξεκινήσει η κακοποίηση όταν ο μαθητής ήταν 8 ετών. Ένας 62χρονος δάσκαλος στο Περιστέρι συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης από τους γονείς ενός 15χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δάσκαλος ειδικής αγωγής κακοποίησε τον μαθητή για επτά χρόνια, δηλαδή επειδή ο ανήλικος ήταν οκτώ ετών, ενώ η 62χρονη γυναίκα είχε επίσης στενούς δεσμούς με την οικογένεια του μαθητή, οπότε ο ανήλικος πήγε στο το σπίτι του καθηγητή. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την μαρτυρία ενός 15χρονου άνδρα, ο 62χρονος άντρας φέρεται να είχε βία εναντίον του στο σπίτι, ακόμη και μπροστά σε τέσσερα άλλα άτομα.

Αστυνομικοί που συνέλαβαν τον καθηγητή αφού του έδωσαν την άδεια να κατασχέσουν τον υπολογιστή του, καθώς και το κινητό του, για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, αλλά και για να μάθουν αν υπήρχαν άλλα θύματα τα τελευταία 62 χρόνια.

Η αστυνομία δηλώνει στην ανακοίνωση ότι “19-2-2021. Ένας ντόπιος άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων του Τμήματος Ασφάλειας Αττικής για κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και ανικανότητας. ανήλικος συνεχώς, μόνος և μαζί. Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε σε αρμόδιο εισαγγελέα. “

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source