Τροχαίο ατύχημα … μωρό 18 μηνών σε εντατική φροντίδα

πανό61

Στο ατύχημα που συνέβη σήμερα στη Λευκωσία, ο Nnamdi Elvis Ekwe, ο οδηγός του αυτοκινήτου πλάκας ZRK 694, χτύπησε τον 40χρονο Dilek Hatay Bayraktaroğlu, ο οποίος ώθησε το αυτοκίνητο με τον Deniz Güçkal, 18 μηνών, σε ένα παιδικό αυτοκίνητο.
Baby και Bayraktaroğlu τραυματίστηκαν στο ατύχημα, Λευκωσία Dr. Ο Burhan Nalbantoğlu μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο. Με τη διάγνωση της εγκεφαλικής αιμορραγίας του Güçkal 18 μηνών, υποβλήθηκε σε θεραπεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο οδηγός συνελήφθη.
Σύμφωνα με τη δήλωση του αστυνομικού Τύπου, η αίθουσα με την πινακίδα ZRK 694 υπό την καθοδήγηση του Nnamdi Elvis Ekwe (E-30) οδηγούσε προς την ανατολική κατεύθυνση στην οδό Atatürk στη Λευκωσία, ως αποτέλεσμα της απροσεξίας του, ώθησε το αυτοκίνητο με ένα μωρό μέσα και το άμαξα στα αριστερά του δρόμου. Χτύπησε Bayraktaroğlu (K-40).
Το καροτσάκι, το οποίο πέταξε από την πρόσκρουση, χτύπησε πρώτα το αυτοκίνητο στο δρόμο που είχε σταθμεύσει ο Celal Songur και το όχημα με την πινακίδα κυκλοφορίας KS 327, και στη συνέχεια το αυτοκίνητο RE 800 με την ευθύνη της Asena Arhun.

Source