Τσάμπιονς Λιγκ. Η UEFA ενημερώνει τις ομοσπονδίες για νέα προγράμματα

Αν και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαίρου γνωρίζει το ελβετικό μοντέλο που θα εφαρμοστεί στο νέο Champions League από το 2024, θα υπάρξει μια επίσημη αλλαγή από την UEFA κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαίρου θα συνδεθεί με 55 ομοσπονδίες μέσω τηλεδιάσκεψης για να κάνει μια νέα, επίσημη ενημέρωση στο Champions League, το οποίο εργάζεται για την εφαρμογή του νέου αλόγου της νέας οργάνωσης από το 2024.

Αυτό που οι ομάδες αντιτίθενται σήμερα είναι ο αριθμός των αγώνων, καθώς οι 36 συμμετέχοντες σύλλογοι θα κληθούν για 10 παιχνίδια στο στάδιο της ομάδας, γεγονός που προσθέτει στο ήδη τεταμένο ημερολόγιο.

Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι στοχεύουν να μειώσουν αυτούς τους ομαδικούς αγώνες σε τουλάχιστον οκτώ μέσω διαπραγματεύσεων για αυτό το θέμα.

Πηγή: gazzetta.gr

Παρόλο που η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ένωση γνωρίζει το ελβετικό μοντέλο που θα εφαρμοστεί στο νέο Champions League από το 2024, θα υπάρξει μια επίσημη αλλαγή από την UEFA κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαίρου (EFA) θα επικοινωνήσει με 55 ομοσπονδίες μέσω τηλεδιάσκεψης για να ξεκινήσει μια νέα, επίσημη ενημέρωση στο Champions League, το οποίο εργάζεται για να εισαγάγει ένα νέο άλογο για τον ανώτατο οργανισμό από το 2024.

Αυτό που οι ομάδες αντιτίθενται σήμερα είναι ο αριθμός των αγώνων, καθώς οι 36 συμμετέχοντες σύλλογοι θα κληθούν να παίξουν 10 παιχνίδια στη φάση του ομίλου, γεγονός που προσθέτει στο ήδη τεταμένο ημερολόγιο.

Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι στοχεύουν να μειώσουν αυτούς τους ομαδικούς αγώνες σε τουλάχιστον οκτώ διαπραγματευόμενοι για αυτό το θέμα.

Πηγή: gazzetta.gr

Source