Τσεκούρι για τους δολοφόνους του Naim … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το «ποινικό δικαστήριο» της Λευκωσίας επέβαλε αυστηρές ποινές στους δολοφόνους του Τούρκου επιχειρηματία Γκοκάν Ναϊμ, ο οποίος σκοτώθηκε κοντά στο σπίτι του το απόγευμα.

Ο Τύπος μιλά για περιοριστικές ποινές σήμερα, αναφέρεται ότι οι εγκληματίες έφυγαν στις ελεύθερες περιοχές, αλλά παραδόθηκαν στις αρχές κατοχής μέσω της Τεχνικής Επιτροπής Εγκλήματος. Ο Ahmad Ali, ο οποίος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε τον Naim, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης για μάρτυρα του εγκλήματος, αλλά βοήθησε να ληστέψει το χαρτοφυλάκιο με χρήματα που κρατούσε για 22 χρόνια ο θύμα, Bilal Ahmad և Faiz ul Hassan.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, η σύζυγος του Νάιμ παραπονέθηκε ότι δεν ήταν αρκετή. “Είναι αυτή η δικαιοσύνη;” Σκότωσαν τον άντρα μου μπροστά της. Θα έπρεπε να είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. ” Υποτίθεται ότι προτίθεται να ασκήσει έφεση για την ετυμηγορία.

Ο Naimi, 52 ετών, πυροβολήθηκε έξι φορές και μετά τη δολοφονία του έκλεψαν 800,00 TL, 170,00 ευρώ και 112,00 λίρες, τα οποία είχε στο πορτοφόλι του. Το θύμα διατηρούσε γραφείο συναλλάγματος.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 13 Μαρτίου 2018 και θεωρήθηκε ένα από τα πιο φρικτά στα κατεχόμενα εδάφη.

Source