Τότεναμ. Το πλοίο ιδιοκτήτη είναι πολύ καλύτερο από την ομάδα του

Όταν ο Λούις βλέπει την Τότεναμ να υποχωρεί στο τραπέζι του πρωταθλήματος, βρίσκει ειρήνη στην Αβίβα. Το σούπερ γιοτ των 120 εκατομμυρίων ευρώ είναι το πρώτο στον κόσμο που έχει πλήρες γήπεδο τένις μεταξύ πολλών.

Η Τότεναμ ξεκίνησε τη σεζόν με μια απογοητευτική απόδοση και ήττα στο Έβερτον.

Ακολούθησε ένα μεγάλο αήττητο σερί, διαδοχικές νίκες, νίκη ντέρμπι, πρώτη θέση στα σημάδια της Premier League նշ. Ο Σπερς επέστρεψε γρήγορα στην πραγματικότητα. Πτωχεύτηκαν, επέστρεψαν στα γνωστά ψυχολογικά τους προβλήματα, «λιποθυμήθηκαν» σε προηγούμενα παιχνίδια και έπρεπε να κερδίσουν. Επίσης σημειώθηκαν τραυματισμοί, ο γάμος έληξε.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται τώρα στην 6η θέση և Ο Μουρίνιο δεν είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να αλλάξει τον χαρακτήρα της ομάδας του.

Τι λέει ο Lewis για όλα αυτά; Πολύ και τίποτα. Έφτιαξε το υπερσύγχρονο γήπεδο Tottenham Hotspur, “έδωσε” για μερικές μεταφορές (Regillon, Doherty, Heuberg, Rodon, Bale, Vinicius – τα δύο τελευταία με δάνειο) և απολαμβάνει την πολυτέλεια των 120 εκατομμυρίων. Σούπερ γιοτ ευρώ, όταν η αγοραία αξία της Shawn և Bailey μαζί εκτιμάται σε 110 εκατομμύρια. Επειδή όταν έχετε προσωπική περιουσία 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, δεν θα αντιμετωπίζετε ένα κανονικό, αλλά Aviva 321 ποδιών.

Ο πλούσιος επιχειρηματίας ζει εκεί. Και γιατί όχι, γιατί μιλάμε για ένα πλοίο που προσφέρει τα πάντα. Κυριολεκτικά Ακόμα και ένα πλήρες γήπεδο τένις, το πρώτο που τοποθετήθηκε ποτέ σε ένα τέτοιο σκάφος.

“Είναι μια αλλαγή στον τρόπο ζωής όχι μόνο για τον ιδιοκτήτη αλλά και για το πλήρωμα, καθώς είναι το μεγαλύτερο γυμναστήριο σε οποιοδήποτε γιοτ. Το προσωπικό ενθαρρύνεται να παίξει με τον ιδιοκτήτη և επισκέπτες և όταν το γήπεδο δεν χρησιμοποιείται για τένις, το δίχτυ αφαιρείται και το προσωπικό παίζει ποδόσφαιρο ή χρησιμοποιεί άλλο εξοπλισμό γυμναστικής στις εγκαταστάσεις. Είναι βασικά μια αθλητική αρένα », εξήγησε ο σχεδιαστής της Aviva, Raymond Langton, με διαστάσεις 20x10x6.65 (μήκος, πλάτος, ύψος) σε ένα γήπεδο τένις.

Για το αφεντικό της Tottenham, η Aviva δεν είναι μόνο τρόπος ζωής, αλλά και ιδανική δουλειά. “Η επικοινωνία και οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές για μένα. Για να είμαι αποτελεσματικός, χρειάζομαι ένα αξιόπιστο τηλέφωνο և Διαδίκτυο. Αντικείμενα που έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών, αλλά είναι πολύ ακριβά, πολύ αργά, όχι με την απαραίτητη αξιοπιστία. Το Aviva είναι κάτι περισσότερο από το γραφείο μου. Είναι επίσης το σπίτι μου το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Έτσι, για μένα, η χαλάρωση δουλεύει από το σπίτι, οπουδήποτε στον κόσμο, ακόμα κι αν το Aviva έχει αναπτυχθεί », είπε ο Lewis.

Οι Μπαχάμες είναι συνήθως το μέρος όπου ο Lewis, ο 12ος πλουσιότερος άνθρωπος της Βρετανίας, περνά το χρόνο του. Το Aviva μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα και είναι πλήρως εξοπλισμένο για διαβίωση στην Καραϊβική. Χαλαρώστε με σημεία κολύμβησης, όπως πισίνα που ανοίγει στη θάλασσα, σπορ με τζετ σκι και “κρυφό” ταχύπλοο.

Κατασκευασμένο στη Γερμανία, το Aviva έχει ολοκληρωθεί για τρία χρόνια και είναι το 46ο γιοτ στον κόσμο. Περιηγείται με ένα φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα οδήγησης και μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 20 κόμβους. Ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης καυσίμου μετακινώντας έως και 11 κόμβους αποκλειστικά στην ηλεκτρική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, το σούπερ γιοτ Lew y Luis είναι καλύτερο από την ομάδα του.

Πηγή: Contra.gr

Source