“Τώρα ο κ. Κίκο θα υποστεί τις συνέπειες, γιατί κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να κοροϊδεύσει τις ομάδες”

Ο πρόεδρος της Ντόξας Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στο Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για την υπόθεση του Κίκο. “Μια απόφαση που δικαιολογεί την ομάδα μας. Τώρα ο κ. Κίκο θα υποστεί τις συνέπειες, καθώς κανένας παίκτης δεν μπορεί να διασκεδάσει τους συλλόγους, καθώς οι σύλλογοι πρέπει να σέβονται τους παίκτες. Είναι μια απόφαση που μας δικαιολογεί. Έχουμε κάνει επαφή για μια διευθέτηση, αλλά γνωρίζετε ότι κανείς δεν θέλει να πληρώσει, τώρα είναι υποχρεωμένος να κάνει ό, τι του είπε η FIFA να κάνει. Δεν είναι ένα μικρό χρηματικό ποσό, είναι μηνιαίο για μια ομάδα όπως η Doxa. «Στόχος μας δεν ήταν να τιμωρήσουμε το παιδί, αλλά να κάνουν όλοι τη δουλειά τους».

ΝΤΟ:ι:περνώντας έτος. Ως παράγοντας, είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Η ομάδα μας έχει πληγεί από το coronavirus τρεις φορές μέχρι τώρα. Πρέπει να επαγρυπνούμε για να πολεμήσουμε αυτόν τον εχθρό που απειλεί την ανθρωπότητα. “Δεν νομίζω ότι υπάρχει μια ομάδα που λαμβάνει τα μέτρα που έχουμε λάβει.”

Για τα νέα σχέδια σεζόν της Doxa “Νέο έτος για να μας βρείτε στο παλάτι μας, να παίξουμε στο γήπεδο μας στην Περιστερώνα. Αυτή η μικρή ομάδα όπως η Doxa παίζει πρωταθλήματα. Χωρίς τους οπαδούς, χωρίς τίποτα, καταφέραμε να παραμείνουμε αξιοπρεπείς στην πρώτη κατηγορία, είναι μεγάλη υπόθεση. Ονειρεύομαι να ανεβάσω αυτήν την ομάδα αν δεν υπάρχουν όνειρα που δεν υπάρχουν καλύτερα. “Τώρα που πρόκειται να Περιστερώνα, θα προσπαθήσουμε να το πάμε ψηλότερα.”

Για μεταφορές. «Έχουμε κάνει τρία περάσματα, ο Κώστας Σάκκας θέλει περισσότερα (γέλια). Θα του δώσουμε ό, τι ζητά. “

Ο πρόεδρος της Ντόξας Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στο Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για την υπόθεση του Κίκο. “Μια απόφαση που δικαιολογεί την ομάδα μας. Τώρα ο κ. Κίκο θα υποστεί τις συνέπειες, καθώς κανένας παίκτης δεν μπορεί να διασκεδάσει τους συλλόγους, καθώς οι σύλλογοι πρέπει να σέβονται τους παίκτες. Είναι μια απόφαση που μας δικαιολογεί. Έχουμε κάνει επαφή για μια διευθέτηση, αλλά γνωρίζετε ότι κανείς δεν θέλει να πληρώσει, τώρα είναι υποχρεωμένος να κάνει ό, τι του είπε η FIFA να κάνει. Αυτό δεν είναι ένα μικρό χρηματικό ποσό, είναι ένα μηνιαίο τέλος για μια ομάδα όπως η Doxa. «Στόχος μας δεν ήταν να τιμωρήσουμε το παιδί, αλλά να κάνουν όλοι τη δουλειά τους»

ΝΤΟ:ι:περνώντας έτος. Ως παράγοντας, είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Η ομάδα μας έχει εκτεθεί τρεις φορές στον κοραναϊό μέχρι στιγμής. Πρέπει να επαγρυπνούμε για να πολεμήσουμε αυτόν τον εχθρό που απειλεί την ανθρωπότητα. “Δεν νομίζω ότι υπάρχει μια ομάδα που λαμβάνει τα μέτρα που έχουμε λάβει.”

Για τα νέα σχέδια της σεζόν της Doxa. “Νέο έτος για να μας βρείτε στο παλάτι μας, να παίξουμε στο γήπεδο μας στην Περιστερώνα. Αυτή η μικρή ομάδα όπως η Doxa κερδίζει πρωταθλήματα. Χωρίς τους οπαδούς, χωρίς τίποτα, καταφέραμε να παραμείνουμε αξιοπρεπείς στην πρώτη κατηγορία, είναι μεγάλη υπόθεση. Ονειρεύομαι να ανεβάσω αυτήν την ομάδα αν δεν υπάρχουν όνειρα που δεν υπάρχουν καλύτερα. “Τώρα που πρόκειται να Περιστερώνα, θα προσπαθήσουμε να το πάμε ψηλότερα.”

Για μεταφορές. «Έχουμε κάνει τρία περάσματα, ο Κώστας Σάκκας θέλει περισσότερα (γέλια). Θα του δώσουμε ό, τι ζητά. “

Source