Τώρα που βρήκε (և) τον εισβολέα που τον έπιασε | Δημοσιογράφος Κύπρος

Αυτή τη σεζόν, η “Ομόνοια” κέρδισε εύκολα τη “Νέα Σαλαμίνα”, έβαλε τρεις βαθμούς στην τσέπη της στον αγώνα για τον τίτλο του πρωταθλήματος, που δείχνει όσα θέλει.

Οι Πράσινοι, που έχουν κερδίσει δεκατέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, τρέχουν για τον τίτλο և δείχνουν ότι με την προσθήκη του επικού του Μάρκο, έλυσαν το πρόβλημα επίθεσης που είχε η ομάδα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος σημείωσε ευτυχώς τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια, και αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, θα διευθύνει την ομάδα που χρειαζόταν μόνο έναν παίκτη για να στείλει την μπάλα στο δίχτυ.

Με τα χειρόγραφα παραδείγματα του Τσέποβιτς μέχρι στιγμής, δείχνει ότι ο στόχος του είναι εύκολος, αλλά έχει τη σωστή θέση στην περιοχή του αντιπάλου, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του να τον βρίσκουν με τα μάτια κλειστά, παρόλο που ήταν στην ομάδα μόνο για ένα μήνα.

Στην πραγματικότητα, η σχέση του με τον Jan Leziak φαίνεται να είναι ξεχωριστή, καθώς και οι δύο δουλεύουν υπέροχα μαζί, κάτι που ήταν εμφανές τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γκολ του αγώνα ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλύοντας τον πρώτο στόχο της “Ομόνοια”, είναι σαφές ότι ο “Leziaks” πήγε να χτυπήσει, αλλά δεν βρήκε την μπάλα καλά. Ωστόσο, ο epovich ήταν στη σωστή θέση position κατευθύνθηκε η μπάλα στο γκολ του Weselowski.

Στο δεύτερο γκολ, ο Leziak δοκίμασε ένα από τα διάσημα σουτ του στην περιοχή του αντιπάλου και έστειλε την μπάλα σε ένα σημείο όπου ήξερε ότι θα ήταν ο συμπαίκτης του. Απλώς η Ομόνοια έδωσε ένα παιχνίδι πολύ γρήγορα που δεν θα πήγαινε τόσο καλά κατά τη διάρκεια της μετακίνησης του Ιανουαρίου αν ο Τσέποβιτς δεν είχε ενταχθεί στην ομάδα.

Βλέποντας πώς το νέο του επίτευγμα βάζει τη μπάλα στο δίχτυ, ο Henning Berg τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση. Μετά την αποχώρηση του Matt Darbyshire, δημιουργήθηκε ένα μη συμπληρωμένο κενό στην επιθετική γραμμή.

Από εκεί, οι Πράσινοι θα πολεμήσουν τα άλλα δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, εναντίον του Ερμή և APOEL, ελπίζοντας να κερδίσει έξι ακόμη πόντους ունենալ για να έχει την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ όσον αφορά τα πλέι-οφ.

Φυσικά, ο Νορβηγός προπονητής γνωρίζει ότι ακόμη και με δύο νίκες, το χέρι του δεν είναι η πρώτη θέση, τουλάχιστον για το τέλος της κανονικής σεζόν, αλλά πέρα ​​από αυτό, υπάρχουν δέκα ντέρμπι που θα αποφασίσουν τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source