Υλικά της υπόθεσης “Lady Emily Kartasyan” προς τον Γενικό Εισαγγελέα (VIDEO)

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Emily Gi Olitis, δεν θέλει να διώξει ένα πρόσωπο που κρύβεται πίσω από έναν σατιρικό λογαριασμό, στο σπίτι του οποίου οι αρχές ερεύνησαν ως «αποδεικτικά στοιχεία« κατάσχεσης υπολογιστών »και συσκευών δεδομένων. Το ανέφερε κατά τη διάρκεια της παράστασης Ενημέρωση άλφα Ο Χρήστος Ανδρέου, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, εξήγησε ότι η κα. Ολίτης είχε υποβάλει γραπτή καταγγελία πριν λάβει ένταλμα έρευνας από το περιφερειακό δικαστήριο.

“Θεώρησε ότι αυτά τα μηνύματα, τα οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρονται στους στενούς συγγενείς του, παραβίασαν τα προσωπικά του δεδομένα. Απάτη ηλεκτρονικών δεδομένων խախտ Παραβίαση προσωπικών δεδομένων. “

Ερωτηθείς εάν ο πλαστός λογαριασμός στο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο είναι παγκόσμιο φαινόμενο, παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα, ο κ. Andreu είπε ότι η ερώτηση αφορά τους διαχειριστές ενός ειδικού ιστότοπου, οι οποίοι αποδέχονται ότι πρόκειται για μέσο κριτικής.

“Αυτή η λεπτή γραμμή κριτικής, από προσωπικά δεδομένα, είναι επίσης αυτό που μελετάμε σε αυτό το στάδιο. Οι διαδικτυακές υποθέσεις που έχουν τα ίδια εγκλήματα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χωρίς εξαίρεση. μια συγκεκριμένη περίπτωση. “

Ο κ. Ανδρέου είπε ότι η έρευνα είχε αποδείξει, τα οποία είχαν υποβληθεί σε δικαστικό έλεγχο και ότι βρέθηκαν ορισμένες πληροφορίες.

“Οι ηλεκτρονικές συσκευές επιστράφηκαν στους κατόχους τους την επόμενη μέρα. Συνεχίζουμε να ερευνούμε τυχόν παραβιάσεις που εντοπίστηκαν.”

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω οδηγίες, παρά τη θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης ότι δεν ήθελε να διωχθεί ο διαχειριστής λογαριασμού.

Source