Υπάρχει ένα ακόμη καταζητούμενο άτομο

πανό99

Στην Κερύνεια, οι CLM, EMK και DMM, που συνελήφθησαν με το επιχείρημα ότι μπήκαν βίαια στο σπίτι δύο ανθρώπων που ήταν εχθρικοί ο ένας στον άλλο, έβλαψαν τα υπάρχοντά τους, έκλεψαν χρήματα και κονσόλες παιχνιδιών και η περίοδος κράτησης των CLM, EMK και DMM συνεχίζεται για 3 ακόμη ημέρες, επεκτάθηκε.

Ο αστυνομικός Μουσταφά Γιαναρόγλου, ο οποίος γνωστοποίησε τα γεγονότα δίνοντας ένορκη μαρτυρία κατά την πρόσθετη ακρόαση κράτησης που διεξήχθη χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Κερύνειας, δήλωσε ότι οι ύποπτοι παρουσία υπόπτων στην Κερύνεια στις 28 Δεκεμβρίου 2020, “Άνοιγμα σπιτιού”, “Ζημία σε κατοικίες”, “Ζημιά σε περιουσία” και “Ζημία περιουσίας” Είπε ότι εξαιρέθηκαν από εγκλήματα “βιασμού”.

Ο Yenaroğlu, στις 28.12.2020 στις 13:00 περίπου στην Κερύνεια, για να προστατευτεί στα υπνοδωμάτια των ονομασμένων σπάζοντας την ξύλινη κύρια πόρτα εισόδου των κατοικιών Moise Hossy Nsakala και Jemuil Kulukembiko Mpambu, οι οποίοι κατοικούσαν στην Κερύνεια λόγω προηγούμενης εχθρότητας. Είπε ότι ενώ κρυβόταν, μπήκαν στην κατοικία και έμειναν στο σαλόνι και κρατούσαν ένα πορτοφόλι με 1.200 USD μετρητά, φοιτητική ταυτότητα και κλειδιά, καθώς και μια συσκευή παιχνιδιών με επωνυμία PlayStation 4 αξίας 2.850 TL.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι ύποπτοι συνελήφθησαν μετά από πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό και ότι ο ύποπτος CLM έδωσε εθελοντική δήλωση και παραδέχτηκε ότι μπήκε στο σπίτι με τους υπόπτους EMK και DMM την ημέρα του συμβάντος, αλλά δήλωσε ότι ο ύποπτος DMM είχε πάρει τα αντικείμενα στο τσίρκο.

Ο Yenaroğlu δήλωσε ότι έγινε έρευνα στο σπίτι των προαναφερθέντων υπόπτων CLM και EMK υπό το φως της δικαστικής απόφασης, αλλά ότι δεν εντοπίστηκε τίποτα παράνομο και στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ύποπτου DMM, βρέθηκαν τα αντικείμενα που υπόκεινται στο τσίρκο και ελήφθησαν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ο αστυνομικός Yenaroğlu δήλωσε ότι η έρευνα που ξεκίνησε σχετικά με το ζήτημα συνεχίζεται, ότι οι δηλώσεις που ελήφθησαν επιβεβαιώνονται και απορρίπτονται και ότι υπάρχει ένα ακόμη καταζητούμενο άτομο και ζήτησε να κρατηθούν οι ύποπτοι στην αστυνομία για 3 ακόμη ημέρες για σκοπούς έρευνας.

Ο δικαστής Özge Uğraşın, ο οποίος αξιολόγησε το μαρτύριο παρουσία της, διέταξε τους υπόπτους να κρατηθούν από την αστυνομία για 3 ακόμη ημέρες για σκοπούς έρευνας. (ΚΑΜΑΛΙ ΝΕΑ)

Source