Υπάρχει απαγόρευση συντρόφων στις εξετάσεις ALES; Άτομα που εξαιρούνται από την εξέταση ALES

Το ALES (Εξέταση Ακαδημαϊκού Προσωπικού και Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης) θα διοργανωθεί αυτήν την Κυριακή (21.02.2021). Οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους το έγγραφο συμμετοχής στις εξετάσεις. Υπάρχει λοιπόν απαγόρευση κυκλοφορίας στις εξετάσεις ALES; Εξαιρούνται οι σύντροφοι από τους περιορισμούς στις εξετάσεις ALES του 2021; Υπάρχει απαγόρευση συντρόφων στις εξετάσεις ALES; Εδώ είναι εκείνοι που είναι περίεργοι για την οθόνη πιστοποιητικών συμμετοχής στις εξετάσεις και τον περιορισμό …

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ALES;

Από την αρχή της εξέτασης ALES μέχρι το τέλος της εξέτασης, απαγορεύεται η έξοδος, εκτός από τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις και τους υπεύθυνους των εξετάσεων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

Εάν οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις δεν διαθέτουν δημόσια συγκοινωνία, οι συγγενείς τους και οι συγγενείς τους δεν θα υπόκεινται σε απαγόρευση κυκλοφορίας με τον οδηγό εάν έρχονται με ιδιωτικά οχήματα.

ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ 2021 ALES

Στο πλαίσιο της εγκυκλίου που είχε εκδοθεί προηγουμένως από το Υπουργείο Εσωτερικών, μεταξύ των ατόμων που θα εξαιρούνται από τον περιορισμό “Όσοι θα συμμετάσχουν σε άλλες κεντρικές εξετάσεις που ανακοινώθηκαν από την ÖSYM και τους συνοδούς τους” συμπεριλήφθηκε επίσης.

Σύμφωνα με αυτό; Οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις θα απαλλάσσονται από την απαγόρευση, εάν δείξουν στην αστυνομία εν υπηρεσία ένα έγγραφο εισόδου στις εξετάσεις.

Στο πλαίσιο των μέτρων κοραναϊού, αποφασίστηκε να αναβληθούν πολλές εξετάσεις που θα διεξαχθούν στα τέλη του 2020. Αποφασίστηκε ότι οι εξετάσεις που θα διεξαχθούν τόσο από το ÖSYM όσο και από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας (MEB) θα διεξαχθούν αργότερα. Η αναβολή ALES / 2 θα εφαρμοστεί στις 21.02.2021. Σύμφωνα με το δημοσιευμένο ημερολόγιο, Το ALES θα ξεκινήσει στις 10.15.

Πόσες ώρες χρειάζεται το ALES; Τι ώρα τελειώνει το ALES;

Οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν το Έγγραφο Συμμετοχής στις Εξετάσεις, το οποίο δείχνει τον τόπο όπου θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις, από τον ιστότοπο του OSYM, https://ais.osym.gov.tr.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ALAM EXAM

ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

α) ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2020-ALES ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ:

Το έγγραφο συμμετοχής στις εξετάσεις δεν θα σταλεί στις διευθύνσεις των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αυτό το έγγραφο, TC

Αριθμοί ταυτότητας / κωδικοί πρόσβασης και κωδικοί πρόσβασης και ο ιστότοπος της ÖSYM στη διεύθυνση https://ais.osym.gov.tr,

Πρέπει να ληφθούν ξεκινώντας περίπου 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία των εξετάσεων. Στο έγγραφο, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το κέντρο, το κτίριο, την αίθουσα όπου ο υποψήφιος θα λάβει τις εξετάσεις και μια φωτογραφία. Κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις σε μια αίθουσα εκτός από αυτήν που γράφεται στο Έγγραφο Εισαγωγής Εξετάσεων. Είσοδος στις εξετάσεις

Η εξέταση ενός υποψηφίου που παίρνει την εξέταση σε μέρος διαφορετικό από την αίθουσα που είναι γραμμένη στο πιστοποιητικό του θεωρείται άκυρη. Θα ήταν βολικό για τον υποψήφιο να πάει και να δει το κτίριο όπου θα κάνει τις εξετάσεις πριν από την ημέρα των εξετάσεων για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία διεύθυνσής του.

Οι υποψήφιοι που χάνουν το Έγγραφο Συμμετοχής στις Εξετάσεις θα μπορούν να το αποκτήσουν ηλεκτρονικά. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους τις έγχρωμες ή ασπρόμαυρες εκτυπώσεις αυτών των εγγράφων από το Διαδίκτυο.

Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου στο έγγραφο. Οι υποψήφιοι πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι φωτογραφίες του υποψηφίου είναι ορατές στο έγγραφο ενώ λαμβάνουν μια μεταγραφή αυτών των εγγράφων.

Εκτός από τις πληροφορίες που καθορίζονται από το OSYM στο μπροστινό μέρος του εγγράφου, εάν υπάρχει κείμενο, εικόνα ή σημάδι στο μπροστινό και πίσω μέρος, η εξέταση του υποψηφίου θα θεωρηθεί άκυρη.

β) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Ή TR ID CARD Ή ΙΣΧΥΟΣ

Για να λάβει ο υποψήφιος την εξέταση, είναι υποχρεωτικό να έχει το πρωτότυπο δελτίο ταυτότητας ή το δελτίο ταυτότητας TR ή διαβατήριο του οποίου η ισχύς δεν έχει λήξει, επιπλέον του εγγράφου συμμετοχής στις εξετάσεις.

Δελτίο ταυτότητας της Δημοκρατίας της Τουρκίας ή πιστοποιητικό γέννησης ή έγκυρο διαβατήριο που δεν έχει λήξει ·

Γνήσια ροζ / μπλε κάρτα που ανήκει σε όσους αφήνουν την τουρκική υπηκοότητα με άδεια και τους νόμιμους κληρονόμους τους,

Πρωτότυπο της ταυτότητας της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου με φωτογραφία και αριθμό ταυτότητας των πολιτών της ΤΔΒΚ που δεν έχουν διαβατήρια

Πρωτότυπο της ταυτότητας της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου με φωτογραφία και αριθμό ταυτότητας των πολιτών της ΤΔΒΚ που δεν έχουν διαβατήρια,

(Είναι υποχρεωτικό να έχετε μια φωτογραφία στο προσωρινό έγγραφο ταυτότητας. Οι υποψήφιοι που δεν έχουν φωτογραφία στο προσωρινό έγγραφο ταυτότητας δεν θα γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις.)

Εκτός αυτών; Άδεια οδήγησης, επαγγελματικές κάρτες ταυτότητας, φοιτητικές ταυτότητες κ.λπ. Όλα τα άλλα έγγραφα δεν θα γίνουν αποδεκτά ως έγκυρα έγγραφα αναγνώρισης για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Η ταυτότητα πρέπει να είναι σφραγισμένη, μια ενημερωμένη φωτογραφία που θα επιτρέπει στον υποψήφιο να αναγνωρίζεται εύκολα από τους εξεταστές (Σημειώστε ότι εάν το προσωπικό των εξετάσεων δυσκολεύεται να σας αναγνωρίσει από τη φωτογραφία σας την ημέρα των εξετάσεων, ενδέχεται να μην σας πάρει για την εξέταση.), και το διαβατήριο πρέπει να ισχύει από την ημέρα των εξετάσεων. Τα δελτία ταυτότητας που δεν έχουν κρύα σφραγίδα, μια ενημερωμένη φωτογραφία που θα επιτρέπει στον υποψήφιο να αναγνωρίζεται εύκολα από τους εξεταστές ή ένα διαβατήριο του οποίου η περίοδος ισχύος έχει λήξει δεν θα γίνει αποδεκτή (ο αριθμός ταυτότητας δεν πρέπει να είναι γραμμένος ή να προστίθεται αργότερα με το χέρι ή με δακτυλογράφηση). Οι υποψήφιοι που δεν έχουν φωτογραφία στην ταυτότητά τους δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις.)

Οι υποψήφιοι δεν απαιτείται να φέρουν αντικείμενα ή εξοπλισμό στα εξεταστικά κτήρια εκτός από αυτά τα έγγραφα, καθώς δεν θα φυλάσσονται αντικείμενα στα εξεταστικά κτήρια. Τουλάχιστον ένα ρολόι τοίχου, εργαλεία (μολύβι, γόμα, ξύστρα) και χαρτοπετσέτα που θα χρησιμοποιηθούν από τους υποψηφίους στις εξετάσεις θα παρέχονται από την ÖSYM. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να φέρουν νερό σε ένα διαφανές πλαστικό μπουκάλι στις εξετάσεις.

Source