Υπάρχει επίσης η φθινοπωρινή εκστρατεία του MSC στην Τουρκία

Η MSC Cruises αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιόδου 2022 για την Καραϊβική και τη Μεσόγειο. Στην ανατολική μεσογειακή περιοδεία της Τουρκίας.
Πολλές επιλογές διαδρομής προσφέρονται με 19 πλοία κατά τη θερινή περίοδο από τον Απρίλιο του 2022 έως τον Νοέμβριο του 2022. Η εταιρεία τοποθετεί 10 πλοία για το καλοκαίρι του 2022, προσφέροντας περισσότερες επιλογές λιμένων επιβίβασης στη Μεσόγειο, ενώ το Μαϊάμι και το λιμάνι Κανάβεραλ έχουν οριστεί ως λιμάνια επιβίβασης στην Καραϊβική. Η εκστρατεία MSC Cruises το φθινόπωρο του 2021 πραγματοποιείται στην Τουρκία. Κρουαζιέρα 9 διανυκτερεύσεων στον Ατλαντικό Ωκεανό – Γένοβα, Μάλαγα, Καζαμπλάνκα, Λισαβόνα, Βαρκελώνη και Μασσαλία. Διακοπή της Καζαμπλάνκα και της Λισαβόνας,

Το MSC Orchestra Genoa κινείται καθώς η Ελλάδα και η Τουρκία 11 ανά διανυκτέρευση επιστρέφουν στην Κωνσταντινούπολη με μια νέα διαδρομή και διάρκεια διαμονής στο λιμάνι, MSC Lirica, καθώς μετακινούνται στη Γένοβα με 11 ανά διανυκτέρευση για τέσσερα ταξίδια Ρώμη, Λεμεσός στην Κύπρο και Χάιφα με διανυκτέρευση : Η Βηθλεέμ, η Ναζαρέτ και η Ιερουσαλήμ, στο δρόμο για την Κρήτη και την Ολυμπία θα κάνουν στάσεις.

Source