Υπάρχει μείωση της θερμοκρασίας, βροχή και βροντή

Λεπτομερής έκθεση καιρού.

Ελαφρώς υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Τετάρτη το χαμηλό βαρομετρικό επίπεδο θα επηρεάσει την περιοχή. Η ατμόσφαιρα μπορεί να παρατηρηθεί με λεπτή σκόνη σε διαστήματα μέχρι την Τετάρτη.

Σήμερα:Ο καιρός θα είναι καθαρός στην αρχή, αλλά στο μέλλον αναμένονται υψηλά σύννεφα. Ο άνεμος θα είναι βορειοανατολικά, αδύναμος, 3 μποφόρ, προσωρινά από τον τοπικό μέσο όρο, 3 έως 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη, με κάποια αναταραχή. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε περίπου 23 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 22 στην ακτή και περίπου 17 βαθμούς στα βουνά.

Αυτό το απόγευμα, θα προστεθούν υψηλά σύννεφα, ενώ την αυγή, στο τοπικό τμήμα, κυρίως στα βορειοανατολικά, είναι δυνατή η δημιουργία ελαφριάς ομίχλης ή χαμηλού νέφους. Ο άνεμος είναι βορειοδυτικός, βορειοανατολικός, τοπικός μεταβλητός, αδύναμος, 2 έως 3 μποφόρ και η θάλασσα είναι ήρεμη, ελαφρώς ταραχώδης. Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε 9 βαθμούς στην ξηρά, στα ψηλά βουνά, στη νοτιοανατολική ακτή κατά περίπου 12 βαθμούς, στη δυτική-βόρεια ακτή κατά περίπου 13 βαθμούς.

Σε: Τρίτη, ο καιρός θα γίνει σταδιακά ως επί το πλείστον συννεφιά με υψηλά σύννεφα.

Σε: Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης · αναμένεται τοπικές βροχές το απόγευμα · απομονωμένη καταιγίδα. Μπορείτε να χιονίσετε στα ψηλότερα βουνά τη νύχτα. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης, με τοπικές βροχοπτώσεις στα ψηλότερα βουνά, απομονωμένες καταιγίδες όπως χιόνι.

Δεν αναμένεται σημαντική αλλαγή στη θερμοκρασία την Τρίτη, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Την Τετάρτη, η θερμοκρασία αναμένεται να μειωθεί ελαφρώς, αλλά στα ψηλά βουνά στα δυτικά, θα παραμείνει πάνω από το μέσο όρο.

Σε: Πέμπτη, αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα πλησιάζει τις μέσες κλιματικές τιμές.

Source