Υπάρχει μπόνους διακοπών για άτομα με ειδικές ανάγκες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού; Πότε είναι το μπόνους διακοπών συνταξιοδότησης του 2021;

Ο Πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε ότι τα μπόνους για τις διακοπές συνταξιοδότησης που διανέμονται από το 2018 πριν από τις δύο αργίες θα καταβληθούν το 2021. 1000 λίρες κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων πολιτών σε τρεις όρους συνταξιούχο μπόνους διακοπώνΜετά την αύξηση των τιμών για το 2021, ξεκίνησε μια συναρπαστική αναμονή.

Πόσο καιρό είναι τα οφέλη της αναμενόμενης ΔΙΑΚΟΠΗΣ;

συνταξιούχος Αναγγέλθηκε προηγουμένως από τον Πρόεδρο Ερντογάν ότι θα υπάρξει αύξηση του ποσοστού πληθωρισμού στο μπόνους διακοπών των 1000 λιρών που καταβάλλεται στους πολίτες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, εάν ληφθεί ως βάση ο ετήσιος πληθωρισμός 16,19, το επίδομα συνταξιοδότησης θα αυξηθεί κατά 162 λίρες σε χιλιάδες 162 λίρες. Λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό 8,36% τον Ιούλιο-Δεκέμβριο 2020, το μπόνους διακοπών θα είναι χιλιάδες 83 λίρες.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΗ RAMADAN BAYRAM ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ;

Πολίτες με αναπηρία αποσύρθηκαν σε αυτούς το 2021 Γιορτή του Ραμαζανιού Άρχισε να αναρωτιέται αν θα υπάρχει μπόνους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δηλώθηκε ότι στους συνταξιούχους πολίτες θα δοθούν μπόνους διακοπών το 2021 κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και του Eid al-Adha.

Πολίτες ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα ALO 170 γραμμή μπορούν να ξεπεράσουν.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ;

Μπόνους διακοπών; Συνταξιούχοι, συντάξεις θανάτου, συγγενείς και βετεράνοι μαρτύρων, ιδιώτες και λοχίες που λαμβάνουν σύνταξη δασμού και αναπηρίας πολέμου, προσωρινοί φρουροί χωριών, συνταξιούχοι τιμής, αθλητές πρωταθλητές, βετεράνοι της Κορέας, Κύπρος και τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας, πολίτες που έχουν λάβει συντάξεις λόγω στην τρομοκρατία και τη ζωή τους, που δίνεται στους νόμιμους ιδιοκτήτες των ηττημένων.

Source