Υπάρχουν άλλα 3.960 ραντεβού εμβολιασμού … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Αυτές οι συνταγές εμβολίων 3.960 COVID-19 θα είναι διαθέσιμες στους πολίτες αύριο, 11 Ιανουαρίου 2021, μέσω της πύλης εμβολίων. Οι πολίτες στη δεύτερη φάση του προγράμματος, άνω των 80 ετών, θα μπορούν να οργανώνουν τις συναντήσεις τους στο Διαδίκτυο, με τη βοήθεια του εαυτού τους ή των ατόμων από το σπίτι τους. Τα ραντεβού αναφέρονται στους εμβολιασμούς, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν τις εβδομάδες 18-22 Ιανουαρίου 2021 Ιανουαρίου.

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με βάση το σχέδιο εμβολίων անյութ διαθεσιμότητα εμβολίων, καθώς η στρατηγική του Υπουργείου Υγείας επικεντρώνεται στην άμεση χορήγηση διαθέσιμων εμβολίων.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού στις 27 Δεκεμβρίου 2020, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 6.035 εμβολιασμοί, ενώ ταυτόχρονα έχουν γίνει 2 ραντεβού.ης: δόση:

Σε μια εποχή που το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να αντιμετωπίσει την αυξημένη νοσηλεία των ασθενών με COVID-19, η προτεραιότητα, αφενός, είναι η προστασία ευάλωτων ομάδων և, κατά συνέπεια, η μείωση της εισαγωγής ασθενών COVID-19 σε νοσοκομεία on, από την άλλη πλευρά, η προστασία του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης և ομαλά. , με σταδιακή κάλυψη τόσο των επαγγελματιών υγείας του ΟΚΥΠΥ όσο και του πρώτου επιπέδου.

Το γεγονός ότι οι ευάλωτες ομάδες ήταν στην πρώτη λίστα των σχεδίων εμβολιασμού λόγω της έντονης επιθυμίας του κυπριακού κοινού να εμβολιαστεί ενισχύει περαιτέρω την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης στην υγεία.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται από 11 ομάδες επαγγελματιών υγείας σε οκτώ κέντρα εμβολιασμών σε όλη την Κύπρο. Συγκεκριμένα, παρέχονται εμβολιασμοί στα Κέντρα Εμβολίων για Λευκωσία, Κέντρα Υγείας Λάτσιο-Παλιό Νοσοκομείο, Λεμεσό, Παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού, Νοσοκομείο Τροόδους, Λάρνακα, Αάρνα, Λάρνακα, Νοσοκομείο Πόλης και Πάφος, Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. στο νοσοκομείο.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ακόλουθα τηλεφωνικά κέντρα σχετικά με τη βοήθεια των πολιτών στην οργάνωση ραντεβού, ως εξής:

  • 17000 – Για τεχνικές πληροφορίες κατά το ραντεβού από το Gesy Portal.
  • 1474 – Ρυθμίστε μια συμφωνία εάν, παρά τα παραπάνω, ο πολίτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες

Αναφέρεται επίσης ότι η πύλη εμβολιασμού σας επιτρέπει να κλείσετε ραντεβού από προσωπικούς γιατρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source