Υπάρχουν περισσότερες από 4 χιλιάδες τοξικές ουσίες στον καπνό

πανό99

Η Green Crescent Society στην Επαρχιακή Διεύθυνση Υγείας της Αττάλειας για να τονίσει τη σημασία της διακοπής του καπνίσματος, η Επαρχιακή Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας και η Τουρκία κατά του Καπνίσματος πραγματοποίησαν έκθεση φωτογραφιών από τους μαθητές σε συνεργασία με την Ένωση. Τα εγκαίνια της έκθεσης, στην οποία παρακολούθησαν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, δίνοντας προσοχή στους κανόνες κοινωνικής απόστασης και μάσκας, άνοιξαν ο Επαρχιακός Διευθυντής Υγείας της Αττάλειας. Ο Ünal Hılır έκανε.

Επαρχιακός Διευθυντής Υγείας της Αττάλειας Στην ομιλία του, ο Ünal Hulur είπε ότι το κάπνισμα, το ναργιλέ, το κάπνισμα σωλήνα ή η εισπνοή του καπνού του δημιούργησε ψυχολογική και σωματική εξάρτηση με την πάροδο του χρόνου.

πανό134

“Υπάρχουν περισσότερες από 4 χιλιάδες επιβλαβείς χημικές ουσίες στα προϊόντα καπνού και η κύρια εθιστική ουσία είναι η νικοτίνη. Με μια αναπνοή καπνού και προϊόντων καπνού που περιέχουν αυτές τις ουσίες, επιβλαβείς ουσίες εισέρχονται στην κυκλοφορία και με την πάροδο του χρόνου, αρχίζουν προβλήματα υγείας.

Προκαλεί εκατοντάδες ασθένειες όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, ΧΑΠ, παθήσεις του στομάχου και καρκίνους του δέρματος. Ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημικής περιόδου, παρατηρούμε πιο επιβλαβείς επιπτώσεις του καπνίσματος. Το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης ιών κορώνας καταστρέφοντας την αναπνευστική οδό. Ο θρυλικός Σουλτάνος ​​Σουλεϊμάν του Κόσμου, «Το κράτος είναι σαν μια ανάσα υγείας στον κόσμο», είπε, «Τονίζεται η σημασία που δίνεται στην υγεία στον πολιτισμό μας».

Δρ. Επέστησε επίσης την προσοχή στο παθητικό κάπνισμα και είπε, “Ακόμη και η έκθεση στον καπνό τσιγάρων για 30 λεπτά είναι αρκετή για τους μη καπνιστές που εκτίθενται στον καπνό τσιγάρων για σωματική βλάβη.”

Source