“Υπήρχε κίνηση στο κόκκινο κουμπί, αλλά μερικά … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Πρόεδρος του PASP Σπύρος Νεοφιτίδης ήταν ισχυρός στις δηλώσεις του για τη διακυβέρνησή του το κόκκινο κουμπί, από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με μια συνομιλία με την SuperSport Fm, ο κ. Σύμφωνα με τον Νεοφυτίδη, «το κόκκινο κουμπί λειτουργεί καλά, το πρόβλημα είναι αυτό που κάνει η αστυνομία. Δεν εξαρτάται από εμάς να κάνουμε κάτι άλλο. Τα πάντα είναι αυτόματα. Ο κ. Δημητρίου πρέπει να βγει και να μας πει εάν λειτουργεί το γραφείο που έχει σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό. Οι σύλλογοι και οι παίκτες υπόκεινται ειδικότερα στην κατηγορία Β ‘. Έχουμε άλλους κωδικούς για τα μέλη μας, τώρα το χάος δημιουργείται από μια αλλαγή που έγινε από την Επιτροπή Αθλητικής Ηθικής և Άμυνας. “Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται εδώ και χρόνια, φαίνεται ότι το κράτος δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες του”.

“Μοιάζει με ένα κόκκινο κουμπί, αλλά ορισμένοι φαίνεται να το υποτιμούν γιατί δεν ξέρουν πώς να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους”, είπε. Προφανώς, μερικοί άνθρωποι θέλουν να βγάλουν τις ουρές τους. “Οι υπεύθυνοι πρέπει να βρουν έναν τρόπο να λύσουν τα προβλήματα και να προωθήσουν ορισμένες περιπτώσεις.”

Σημείωσε ότι «η κατηγορία επιλογής πρέπει να ξεκινήσει, և πρέπει να βρεθεί μια λύση, ποιος θα προωθήσει, և το μόνο σίγουρο πράγμα που εμφανίζεται είναι ότι θα ξεκινήσει στις 16 του μήνα με μια νέα χαλάρωση των εκδηλώσεων».

Source