Υπαίθριο καταφύγιο. Οι πολίτες σπεύδουν για δάση, φράγματα και πάρτι [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι πολίτες βρέθηκαν στο δάσος, σε φράγματα, σε χώρους πικνίκ, τόσο καλός καιρός, ως σύμμαχος, καθώς τα ισχύοντα διατάγματα υγιεινής δεν τους επέτρεπαν να χαλαρώσουν σε εστιατόρια ή καφετέριες.

Χιλιάδες άνθρωποι κατέφυγαν στο χωριό και η κάμερα του ANT1 μπήκε με πολλά κοντά στο φράγμα Xilatu.

“Βγήκαμε με λίγο καθαρό αέρα. Είδε ότι οργώνουμε το δάσος με πεύκα για να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα, ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε λίγο χρόνο, γιατί έπρεπε να διατηρήσω την απόσταση μου με τον κοραναϊό. Χάσαμε την επαφή με φίλους,” ANT1- είπε ένας πολίτης.

Ένας άλλος πολίτης είπε, “Έχουμε έρθει να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας, η οποία ήταν πολύ χαμηλή τελευταία με φίλους, λίγα μέτρα μακριά.”

Οι ειδικοί όροι και οι εντολές περιορισμού ενδέχεται να αποτρέψουν το φτύσιμο σε χώρους πικνίκ, αλλά οι πολίτες έχουν βρει έναν τρόπο να περάσουν καλά χωρίς αυτό.

Ανακοινώσεις πολιτών.

«Θέλει φτώχεια, περάσαμε καλά, δεν είχαμε ποτά»

– “Φυσικά με το σάντουιτς μας”

– “Έτσι προσπαθούμε να βρούμε πιο όμορφες στιγμές”

Μερικοί από τους εκδρομείς είχαν επίσης τη διάθεση να μιλήσουν.

“Σε αυτήν την κατάσταση, χάσαμε επίσης την επαφή, αλλά εμείς, ο φίλος μου, δεν θα χάσουμε αυτήν την επαφή”, δήλωσε ένας πολίτης.

Μια αστυνομική δύναμη βρέθηκε επίσης στην περιοχή του πικ-νικ Ξυλάτου, η οποία φρόντιζε τη σωστή τήρηση των αρχείων υγείας. Σε περιπτώσεις όπου πολίτες ήταν γεμάτοι χωρίς να παρατηρήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις, η αστυνομία έκανε προτάσεις για να ταιριάξει με τα δύο μέτρα.

Source