Υποβολή αιτήσεων … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Εξεταστική Υπηρεσία της Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεότητας ανακοινώνει ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις Παν Αρμενικές Εξετάσεις του 2021 θα παραταθεί έως την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στις 6 μετα μεσημβριας 00

Τονίζεται ότι οι υποψήφιοι που πάντα υπέβαλαν την αίτησή τους και θέλουν να την αλλάξουν, θα μπορούν να το κάνουν από την Τετάρτη 7 Απριλίου, στις 8 π.μ. Από το 00 μέχρι το τέλος ολόκληρης της διαδικασίας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, στις 6 μ.μ. Στις 00

Η διαδικασία ακύρωσης προηγούμενης αίτησης μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στην κατάλληλη επιλογή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει στη συνέχεια να υποβάλουν εκ νέου την αίτησή τους αφού πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που θέλουν.

Καμία αίτηση δεν θα υποβληθεί μετά από αυτήν την προθεσμία և δεν θα αλλάξει. Οι υποψήφιοι καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αμέσως μετά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, η εξεταστική υπηρεσία θα πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ηλεκτρονικούς ελέγχους και, στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί η προθεσμία για την πληρωμή των τελών εξέτασης. Τα έξοδα των εξετάσεων θα καταβληθούν επίσης ηλεκτρονικά μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας εφαρμογής.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά την περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, κάθε μέρα στις 9 το πρωί. Στην περίοδο από το 00. 20 20 το βράδυ. Το 00 λειτουργεί στο Call Center της Εξεταστικής Υπηρεσίας (τηλ.: 22582933/22582934) για την υποστήριξη όσων ενδιαφέρονται για τη διαδικασία εγγραφής και υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Source