Υπογράφηκε συμφωνία για τη νέα σεζόν μεταξύ TFF και Digiturk

Υπογράφηκε συμφωνία για τη νέα σεζόν μεταξύ TFF και Digiturk

Υπογράφηκε συμβόλαιο για τη σεζόν 2020-2021 μεταξύ της TFF και της Digiturk beIN Media Group, η οποία κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης της Super League και της TFF 1st League.

Υπογράφηκε συμφωνία για τη νέα σεζόν μεταξύ TFF και Digiturk

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (TFF) και τα δικαιώματα μετάδοσης της Super League για το League 1 Digiturk ήταν στα χέρια της υπογεγραμμένης σύμβασης για τη σεζόν 2020-2021, συμπεριλαμβανομένης της Media Group.

Στη δήλωση του TFF, αναφέρεται ότι η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ των μερών, “Ως αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που πραγματοποιήθηκαν μετά το μνημόνιο συμφωνίας στις 17 Νοεμβρίου, το πρώτο ποσό δόσης που συμφωνήθηκε για την τρέχουσα σεζόν 2020-2021 καταβλήθηκε σήμερα στην ομοσπονδία μας και οι πληρωμές προόδου των συλλόγων μας θα κατατεθούν στους λογαριασμούς τους αύριο.” Είπε.

Η δήλωση περιελάμβανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Ο κ. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού μας, ο οποίος συνέβαλε στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον επιχειρηματικό μας εταίρο Digiturk και δεν αρνήθηκε την υποστήριξή του, κ. Yousef Al-Obaidly, Διευθύνων Σύμβουλος της Digiturk και της beIN Media Group, κ. Mehmet Sepil, Πρόεδρος του Ιδρύματος Super League Clubs Association Foundation Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του 1ου League Clubs Association, κ. Murat Sancak, τον Πρόεδρο του 2ου και 3rd League Clubs Association, Volkan Can, και όλους τους προέδρους του συλλόγου μας για την υπομονή και τη συνεργασία τους κατά τις ημέρες που πέρασαν από την έκτακτη περίοδο λόγω των επιπτώσεων της επιδημίας Kovid-19. Ευχόμαστε το συμβόλαιο που υπογράφηκε με την Digiturk, το οποίο μεταφέρει πόρους εδώ και χρόνια, να είναι επωφελές για το ποδόσφαιρο και τους συλλόγους μας, και το παρουσιάζουμε στο κοινό.

Άλλες ειδήσεις ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

.Source