Υπογραφές υπογράφηκαν για 9 χιλιάδες τόνους ασφάλτου στην Αμμόχωστο

πανό99

Η σύμβαση για την προσφορά Asphalt Works, στην οποία ο Δήμος Αμμοχώστου θα εκτελέσει έργα ασφάλτου στους δρόμους των οποίων η υποδομή έχει ολοκληρωθεί σε όλη την πόλη, υπογράφηκε σήμερα στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο. Δήμαρχος της Αμμοχώστου mailsmail Arter και Salih Köroğlu Construction Ltd. Ο διευθυντής του, Gökay Köroğlu, το υπέγραψε. Στην ομιλία του στην τελετή υπογραφής, ο δήμαρχος της Αμμοχώστου mailsmail Arter δήλωσε ότι οι υποδομές οδικών, υδάτων, αποχέτευσης και αποχέτευσης είναι από τα καθήκοντα των τοπικών κυβερνήσεων και τα έργα ασφάλτου που εργάζονται εδώ και μήνες θα ζουν στη ζωή υπογράφοντας τη σύμβαση υποβολής προσφορών.

Δηλώνοντας ότι το συνολικό κόστος των 9 χιλιάδων τόνων διαγωνισμού ασφάλτου, το οποίο θα καλυφθεί από τους ίδιους πόρους του Δήμου Αμμοχώστου, ανέρχεται σε 3 εκατομμύρια 342 χιλιάδες TL συν ΦΠΑ και θα ολοκληρωθεί σε 6 μήνες, ο δήμαρχος Arter δήλωσε ότι η άσφαλτος θα πραγματοποιηθεί σε άλλους δευτερεύοντες δρόμους στα έργα που θα πραγματοποιηθούν, έτσι ώστε οι αυτοκινητόδρομοι με ολοκληρωμένη υποδομή να αποτελέσουν προτεραιότητα.

πανό134

Ο δήμαρχος Arter ενημέρωσε επίσης ότι συνεχίζονται οι μελέτες τόσο για την αποχέτευση των λυμάτων όσο και για την αποχέτευση των όμβριων υδάτων, θα ανοίξουν και άλλοι διαγωνισμοί και θα διεξαχθεί χωριστός διαγωνισμός για την οδό Salamis. Δηλώνοντας ότι 9 χιλιάδες τόνοι ασφάλτου αντιστοιχούν σε δρόμο 7 χλμ., Πρόεδρος Arter, Salih Köroğlu Construction Ltd. Ήθελε να είναι ωφέλιμο το διαγωνισμό που υπέγραψε μαζί του.

Source