Υπογραφές υπογράφηκαν για 9 χιλιάδες τόνους ασφάλτου στην Αμμόχωστο

Υπογραφές υπογράφηκαν για 9 χιλιάδες τόνους διαγωνισμού ασφάλτου στην Αμμόχωστο

Η σύμβαση για την προσφορά 9 χιλιάδων τόνων ασφάλτου υπογράφηκε στο Δήμο Αμμοχώστου.

Υπογραφές υπογράφηκαν για 9 χιλιάδες τόνους ασφάλτου στην Αμμόχωστο

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Η σύμβαση για την προσφορά Asphalt Works, στην οποία ο Δήμος Αμμοχώστου θα εκτελέσει έργα ασφάλτου στους δρόμους των οποίων η υποδομή έχει ολοκληρωθεί σε όλη την πόλη, υπογράφηκε σήμερα στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο. Δήμαρχος της Αμμοχώστου mailsmail Arter και Salih Köroğlu Construction Ltd. Ο διευθυντής του, Gökay Köroğlu, το υπέγραψε.

Στην ομιλία του στην τελετή υπογραφής, ο δήμαρχος της Αμμοχώστου mailsmail Arter είπε ότι οι υποδομές οδικών, υδάτων, αποχέτευσης και αποχέτευσης είναι από τα καθήκοντα των τοπικών κυβερνήσεων και ότι τα έργα ασφάλτου που εργάζονται για μήνες θα ζουν στη ζωή υπογράφοντας τη σύμβαση υποβολής προσφορών. Δηλώνοντας ότι υπάρχει 342 χιλιάδες TL συν ΦΠΑ και ότι θα ολοκληρωθεί σε 6 μήνες, ο Πρόεδρος Arter είπε ότι η άσφαλτος θα γίνει σε άλλους δευτερεύοντες δρόμους, καθώς και εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν, ώστε οι αυτοκινητόδρομοι με ολοκληρωμένη υποδομή να είναι προτεραιότητα.

Ο δήμαρχος Arter ενημέρωσε επίσης ότι συνεχίζονται οι μελέτες τόσο για την αποχέτευση των λυμάτων όσο και για την αποχέτευση των όμβριων υδάτων, θα ανοίξουν και άλλοι διαγωνισμοί και θα διεξαχθεί χωριστός διαγωνισμός για την οδό Salamis. Δηλώνοντας ότι 9 χιλιάδες τόνοι ασφάλτου αντιστοιχούν σε δρόμο 7 χλμ., Πρόεδρος Arter, Salih Köroğlu Construction Ltd. Ήθελε να είναι ωφέλιμο το διαγωνισμό που υπέγραψε μαζί του.

Άλλες ειδήσεις GAZİMAĞUSA

.Source