ΥΠΟΓΡΑΦΗ – ΚΥΠΡΟΣ-ΡΟΔΟΣ-ΚΡΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ! .. – tg κινητό

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ίσως το έχετε δει επίσης. Τις προάλλες μας έστειλαν μια ηχογράφηση μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Ξέρετε, σήμερα ονομάζεται “κοινή χρήση” και οι μάρκες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι εθελοντικά άτομα με ειδικές ανάγκες. Πήραμε μια εγγραφή βίντεο από αυτήν την πρόταση. Οι ανταγωνιστές, ένα κορίτσι και το άλλο αρσενικό, είχαν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο. Ωστόσο, κατευθύνθηκαν σε “ποιο ζώο είναι απόγονος αρνιού;” Και “ποιο απόγονο ζώου;” δεν ήξεραν την απάντηση στις ερωτήσεις τους.

Αυτή η ανεπάρκεια είναι το σφάλμα αυτών των νέων, αλλά Είναι κρίμα τόσο για την εκπαιδευτική μας κοινότητα όσο και για την οικογένειά μας. Πώς μπορούν οι νέοι μας, που δεν μπορούν να γνωρίζουν τόσο απλές πληροφορίες, να γνωρίζουν τα πολύ σοβαρά, ζωτικά, ζητήματα ζωής ή θανάτου του παρελθόντος, σήμερα και αύριο; Ωστόσο, η ζωή δεν αφορά μόνο τη μόδα, τη μουσική, τα σπορ, τα πολυτελή αυτοκίνητα και το καλό εισόδημα.

Αν και θέλουμε ολόψυχα να κάνουμε λάθος, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι τουλάχιστον ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτής της νεολαίας θα έχει βαθιά γνώση της Κύπρου, της Ρόδου και της Κρήτης, που αποτελούν τη βάση αυτού του άρθρου. Ίσως μερικές προτάσεις για την Κύπρο. Ωστόσο, η ιστορία του κ.λπ. δεν μπορεί να γίνει γνωστό. Για τα άλλα δύο, υποθέτω ότι απλώς σιωπάς.

Ωστόσο, και τα τρία αυτά νησιά στη Μεσόγειο ήταν ιδιοκτησία μας εδώ και ενάμιση αιώνα πριν. Η σημαία ημισεληνοειδούς μας πετούσε στον ουρανό. Σήμερα, παρά όλες τις δραστηριότητες της καταστροφής, έργα προγονικής κληρονομιάς όπως τα τζαμιά μας, τα μαρτύρια, τα νεκροταφεία, τα δημόσια σιντριβάνια στέκονται εκεί και το βλέμμα της λαχτάρα στρέφεται προς την Ανατολία.

Πώς μπορούν οι γενιές να φτάσουν στην αλήθεια ;!

Πόσες γενιές και παιδιά αυτής της χώρας πιστεύουμε και πιστεύουμε ότι εμείς, τα Οθωμανικά Επίπεδα, κατακτήσαμε την Κύπρο από την Ελλάδα. Αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς λανθασμένες. Η Κύπρος, η Ρόδος και η Κρήτη κατακτήθηκαν από την Ελλάδα, με άλλα λόγια, όχι από τους Έλληνες, αλλά από τους Ενετούς. Οι κατακτήσεις έγιναν ιδιοκτησία Μουσουλμάνων Τούρκων δίνοντας διαφορετικούς αριθμούς μαρτύρων και βετεράνων σε διαφορετικές ημερομηνίες, κατά την περίοδο διαφορετικών σουλτάνων. Ο χρόνος που τιμούμε αυτά τα νησιά είναι, κατά μέσο όρο, πέντε αιώνες.

Από πού προήλθε αυτή η αδιάκοπη υπενθύμιση της Κύπρου, της Ρόδου, της Κρήτης;

Αν; Εάν ακολουθηθεί ο κόσμος, το περιβάλλον μας και οι αντίθετες δραστηριότητες, είναι κατανοητό ότι δεν έχουμε τέτοιο θέμα στο άρθρο μας:

MEB-Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης, όπου θα πρέπει να θυμόμαστε από την παρούσα Συνθήκη και τη συνθήκη ότι ο καταχωρίζων στον ΟΗΕ. Με αυτό, σπάσαμε τις παγίδες και τις τακτικές της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Νότιας Κύπρου, της Αιγύπτου, των ΗΠΑ, της Ρωσίας, των ΗΑΕ, του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή στα μεσογειακά ύδατα ανατολικά της γραμμής από την Τυνησία έως τη Σικελία. Στη συνέχεια, άλλα κράτη εκτός από τη Ρωσία ίσως ανακάλυψαν την Κρήτη, τη Βάση Σούδα της Ελλάδας εδώ. Αρχικά, η Γαλλία έστειλε μαχητικά αεροσκάφη που ονομάζονται Rafale σε αυτή τη βάση. Τα ΗΑΕ τον ακολούθησαν ξανά με πολεμικά αεροπλάνα. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο πήγε σε αυτή τη βάση και εμφανίστηκε. Μερικά από αυτά τα κράτη εναντίον της Τουρκίας το καλοκαίρι στη Μεσόγειο, έκαναν ασκήσεις για να εκφοβίσουν την Άγκυρα. Η Ελλάδα συχνά δηλώνει τους ναυτικούς το συντομότερο δυνατό.

Βρισκόμαστε τώρα στα πρόθυρα μιας νέας ανάπτυξης:

Σύμφωνα με τις ειδήσεις των ελληνικών και τουρκικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που βασίζονται σε αυτό, ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, MBF-Muhammet bin Faisal, έχει θέσει 15 αεροσκάφη F-35 στην υπηρεσία της Ελλάδας. Αυτά τα αεροσκάφη θα αναπτυχθούν στη βάση Suda της Κρήτης. Οι Έλληνες πιλότοι θα τα χρησιμοποιήσουν επίσης. Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα οπλίζει πολύ χωρίς να τροφοδοτεί τους ανθρώπους της, ανεξάρτητα από το καθεστώς της από τις φτωχότερες χώρες της ΕΕ.

Τι σημαίνει λοιπόν όλα αυτά;

Αυτή η ερώτηση είναι πολύ, πολύ σημαντική και αυτό το άρθρο γράφτηκε για αυτό:

Ευχόμαστε η νεολαία μας να δώσει την αναμενόμενη απάντηση αμέσως και λεπτομερώς. Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που γνωρίζουν, αλλά είναι πολύ λίγοι. Όσοι δεν γνωρίζουν ποιο ζώο έχει το απόγονο του αρνιού, και εκείνοι που έχουν μόνο κοσμικές ανησυχίες, δεν μπορούν να γνωρίζουν ούτε αυτά τα ζητήματα.

Όλες αυτές οι εξελίξεις, τις οποίες έχουμε απαριθμήσει εν συντομία, σημαίνουν τα εξής:

μπροστά στην Τουρκία σχηματίστηκε και αποτελείται !!! ..

Αυτά τα μέτωπα είναι:

– Μπροστά από το Vehhabi-Orthodosk

-Μπροστά από το Σιόν-Γουαχάμπι

– Μέτωπο Ευαγγελιστών-Σιών-Wahhabi

-Σόνος-Καθολικός-Wahhabi Front …

Πιστεύουμε ότι η Άγκυρα παρακολουθεί καλά αυτήν την αντιπαράθεση. Ο ιμπεριαλιστικός κόσμος δεν έχει ξεχάσει ότι διακόπτουμε το κουρδικό διάδρομο στο βόρειο τμήμα της Συρίας, προκαλούμε ένα θανατηφόρο πλήγμα στην κουρδική τρομοκρατία στο Βόρειο Ιράκ, κάνοντας τις ακτές της Ανατολίας και της Λιβύης παράλληλες στη Μεσόγειο, και έτσι η ήττα της Τρίπολης το 1911 εναντίον των Ιταλών και, τέλος, το Αζερμπαϊτζάν δεν θα το αφομοιώσει! ..

Για αυτόν τον λόγο, ακόμη και αν δεν το δηλώσουμε, η γραμμή Κύπρου-Ρόδου-Κρήτης πρέπει να αντιμετωπίζεται ως η κόκκινη γραμμή μας στην κρυφή εθνική μας ατζέντα. Όπως στη μέση, στην Κρήτη συμβαίνουν επικίνδυνα πράγματα. Η Ρόδος μπορεί να το ακολουθήσει αύριο. Η Ρόδος ο Μεγαλοπρεπής, που κατάφερε να δεχτεί 70 χιλιάδες μάρτυρες, βρίσκεται κοντά σε ένα πέτρινο άλογο …

.Source