ΥΠΟΓΡΑΦΗ – ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΡΟ – #TG

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ραχίμ Ερ

Facebook

Την πρώτη εβδομάδα του Ραμαζανιού. Ενώ σχεδόν δύο δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι ήταν ενθουσιασμένοι για το Ραμαζάνι. Η Τουρκία, η Κύπρος, για να μην τροφοδοτήσουν τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του μεσογειακού αποικιακού σημαδιού μια εξαιρετική προσπάθεια και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ντεντιάς θα ηγηθεί, ενώ το Συνταγματικό Δικαστήριο στην Άγκυρα της ΤΔΒΚ, έχει προκαλέσει θυμό ακυρώνοντας μια απόφαση από …

Μια ένωση που ονομάζεται Hizmet-Sen πρέπει να έχει ενοχληθεί από την ύπαρξη των μαθημάτων Κορανίου και το 2018, υπέβαλε αγωγή κατά του κράτους στο Συνταγματικό Δικαστήριο και ζήτησε την ακύρωση της ισχύουσας νομοθεσίας. Το Ανώτατο Δικαστήριο, 3 χρόνια αργότερα, την ημέρα του Ραμαζανιού, στις 15 Απριλίου 2021, το οποίο συμπίπτει με τις εξελίξεις που αναφέραμε, αποφάσισε την ακύρωση της σχετικής νομοθεσίας και συνεπώς το κλείσιμο των μαθημάτων Κορανίου. Ο Πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου ισχυρίστηκε ότι η τρέχουσα κατάσταση ήταν ενάντια στην κοσμικότητα ως λόγος ακύρωσης. Αυτό το γεγονός, στη φύση ενός καταστροφικού πυραύλου που εκτοξεύτηκε από τη Μεσόγειο στην Ανατολία, είναι η επιβολή της επιβολής που επικράτησε στις 28 Φεβρουαρίου, ένα τέταρτο ενός αιώνα αργότερα στην Κύπρο, παρά το γεγονός ότι πολύ νερό έρεε κάτω από τις γέφυρες .

Το περιστατικό είναι αυτό:

Το όνομα του Θρησκευτικού Οργανισμού της ΤΔΒΚ είναι “Γραφείο Θρησκευτικών Υποθέσεων”. Το άρθρο 8 / Β προστέθηκε σε αυτό με μια τροποποίηση που έγινε στο νόμο που ρυθμίζει τη σύσταση, τα καθήκοντα και τις αρχές λειτουργίας αυτής της υπηρεσίας. Έτσι, το εν λόγω τμήμα εξουσιοδοτήθηκε να συστήσει και να διευθύνει μια επιτροπή που ονομάζεται «Επιτροπή Θρησκευτικών Υποθέσεων». Το διάσημο όνομα της “Επιτροπής Θρησκευτικών Υποθέσεων” μεταξύ των πολιτών της ΤΔΒΚ είναι το “Quran Course”. Το Συνταγματικό Δικαστήριο ακύρωσε αυτό το άρθρο, θεωρώντας αντίθετο με τον κοσμικό. Σύμφωνα με την ενάγουσα ένωση και το ανώτατο δικαστήριο, η τρέχουσα πρακτική είναι ενάντια στον κοσμικό, μια τέτοια εξουσία μπορεί να είναι μόνο στα Υπουργεία Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού.

Τότε το ερώτημα είναι:

– Γιατί υπάρχει Τμήμα Θρησκευμάτων στην ΤΔΒΚ;

Η απόφαση μόλις ακούστηκε προκάλεσε οργή στην Τουρκία. Η μνήμη των Κυπρίων μαρτύρων αγνοήθηκε. Μας πυροβολήθηκαν πίσω. Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει ιδεολογική ή πολιτική υποστήριξη για το μνημόνιο 104 θαυμαστών εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω. Με την πάροδο του χρόνου, όλα γίνονται ξεκάθαρα. Προς το παρόν, πρωθυπουργός κ. Φαίνεται ότι ο Ersan Saner έκανε πολλές ερμηνείες για να διορθώσει την κατάσταση.

Είχαμε δύο σκηνές την ίδια ημέρα:

Ένας από αυτούς ήταν στην Άγκυρα.

Το άλλο είναι στη Λευκωσία.

Στην Άγκυρα, ας πούμε “σκάνδαλο” χρησιμοποιώντας το ελληνικό νόημα αντί για “ντροπή” στα τουρκικά. πολιτικό και διπλωματικό σκάνδαλο.

Το νομικό σκάνδαλο στη Λευκωσία.

Το διπλωματικό και πολιτικό σκάνδαλο εκδόθηκε από τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Δέντια. Κύριος. Ο υπουργός ήταν ο καλεσμένος μας. Επιπλέον, ο ομόλογός του οικοδεσπότης κ. Ο Çavuşoğlu κάλεσε επίσης το iftar. Οι δύο Υπουργοί πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου, όπως συνήθως, μετά τη συνάντηση. Ο Υπουργός μας έκανε την πρώτη ομιλία. Ήταν εξαιρετικά ανέντιμος. «Έχουμε χρόνια φιλίας με τον Νίκο». Θυμάμαι, ανέφεραν ότι οι Μουσουλμάνοι του Πρωθυπουργού συγχαίρουν το Ραμαζάνι … μέχρι στιγμής, όλα ήταν ωραία. Αλλά εδώ ο Dendias θα αρχίσει να αρχίζει να ταξινομεί το πρωτότυπο. Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, ανέφερε ότι η Τουρκία δεν είναι Μουσουλμάνος στη Λωζάνη, ξέρετε ότι, όσο η Τουρκία βρίσκεται επίσης στη Λωζάνη, η υπογραφή που βρέθηκε ως κυνική μια πρόταση, ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία Ελλάδα και η παραβίαση του κυπριακού εναέριου χώρου, ζήτησε να αφαιρεθούν η Αγία Σοφία και η Κάριε από το câmilik και παρόμοιες κατηγορίες και ολοκλήρωσε το αίτημά του με ζωές ή συνομιλίες όπως πολύ συχνά. “Η επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη” θα μπορούσε να πει. Ο Mevlüt Çavuşoğlu πήρε ξανά το λόγο και ήταν ένα παραδειγματικό παράδειγμα με ένα γενναίο στιλ ότι “η ομιλία δεν είναι έτσι, είναι έτσι! έδωσε μια απάντηση.

Τώρα…

Ή τώρα:

Από τη μία πλευρά, υπάρχει ένας επισκέπτης υπουργός που μιλάει έτσι και τολμηρό και δυσπιστία του. από την άλλη πλευρά, είναι μια κοσμική ιδεολογία. Ας μην είμαστε θυμωμένοι με τον Έλληνα Υπουργό. Κάνει τις εντολές της θρησκείας του, του έθνους, της εθνικότητάς του και της μέφκρα.

Εντάξει; Σε ποια τάξη είναι αυτοί οι κοσμικοί που δεν δέχονται θεραπεία;

Ο λανθασμένος λογαριασμός επιστρέφει επίσης από τη Λευκωσία.

Οι μάρτυρες, από τον Hala Hâtun έως τις μητέρες και τα παιδιά τους που δολοφονήθηκαν στην μπανιέρα και το Cengiz Topel, κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο. Όχι, όχι, δεν το ξεχάσαμε! .. Η συνειδητή αδράνεια του Νίκου Δένδια και το γνωστό νομικό σκάνδαλο συνέπεσαν επίσης με την ημέρα που η τηλεοπτική σειρά “Once Upon a Time in Cyprus” έπαιξε στο TRT. Το TRT ξεπερνά τη γάτα του κάθε μέρα.

.Source