Υποστήριξη στην εκστρατεία βοήθειας από μέλη του Τουρκοκυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ξεκίνησε μια εκστρατεία «Βοήθεια με το ένα χέρι» για να καλύψει τις απαιτήσεις όσων έχουν ανάγκη.

Το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο (KTTO) έκανε μια γραπτή δήλωση σχετικά με αυτό και είπε: “Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας, η επικοινωνία με όλους όσους έχουν ανάγκη είναι το πιο σημαντικό ανθρώπινο καθήκον μας.”

Με τη συμβολή των προμηθευτών μελών του KTTO, 3 χιλιάδες πακέτα πλιγούρι, 3 χιλιάδες πακέτα ρεβίθια, 3 χιλιάδες πακέτα ρυζιού, 3 χιλιάδες πακέτα φακές, 3000 κιλά πατάτας και 3000 κιλά κρεμμύδια, 180 πακέτα ζυμαρικών, 180 σαμπουάν, 360 τεμάχια σούπας, 360 συσκευασίες ελιάς, 360 τεμάχια σαπουνιού παραδόθηκαν στο Barrier-Free Life House που ανήκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που βρίσκεται στο Demirhan Circle.

Στη συνέχεια της γραπτής δήλωσης του KTTO, χρησιμοποιήθηκαν οι ακόλουθες δηλώσεις:

«Η ενότητα είναι η πρώτη προϋπόθεση αλληλεγγύης σε αυτήν τη δύσκολη διαδικασία. Η KTTO θα συνεχίσει τη βοήθειά της όπως πάντα. “

Τα πολύτιμα μέλη μας που θέλουν να βοηθήσουν τα άτομα που έχουν ανάγκη, παρακαλούνται να υποβάλουν αίτηση στον αριθμό τηλεφώνου 0539 103 22 65 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. “

.Source