Υποστήριξη στους μελισσοκόμους του Υπουργείου: 10 λίρες ανά κυψέλη

Διαφήμιση

Το “Ανακοίνωση για τη στήριξη των βιολογικών γεωργικών μελισσοκόμων” του Υπουργείου Γεωργίας και Δασών δημοσιεύθηκε στο διπλό τεύχος της Επίσημης Εφημερίδας.

Συνεπώς, οι καλλιεργητές που επιθυμούν να επωφεληθούν από την πληρωμή στήριξης θα υποβάλουν αίτηση στις διευθύνσεις επαρχιακών περιφερειών όπου είναι εγγεγραμμένες στο Σύστημα Πληροφοριών για τη Βιολογική Γεωργία με τα απαραίτητα έγγραφα από την ημερομηνία δημοσίευσης της κοινοποίησης έως το τέλος των ωρών εργασίας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021. Όσοι βρίσκονται εκτός επαρχίας-επαρχίας όπου είναι εγγεγραμμένοι μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση στις επαρχιακές / περιφερειακές διευθύνσεις που βρίσκονται.

Οι κτηνοτρόφοι θα υποστηρίζονται μέσω κυψελών με μέλισσες που βρίσκονται σε βιολογική διαδικασία και έχουν ελεγχθεί από το εξουσιοδοτημένο ίδρυμα, έχουν καταχωριστεί στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης και τις κυψέλες με τον ίδιο αριθμό κυψελών.

Οι αγρότες που ασχολούνται με τη βιολογική μελισσοκομία πρέπει να κάνουν τις κυψέλες τους στη διεύθυνση επαρχίας-επαρχίας εντός της προθεσμίας, ενώ η ημερομηνία ανίχνευσης ορίστηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021.

Μια πληρωμή στήριξης 10 λιρών ανά κυψέλη θα πραγματοποιηθεί στους κτηνοτρόφους για τις οργανικές κυψέλες μελισσών που είναι επιλέξιμες για πληρωμή στήριξης οργανικής μελισσοκομίας.

Το ανακοινωθέν τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2020.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source