Υποστήριξη της UEFA και της FIFA κατά του έργου της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ από τον Fatih Terim

Ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου Galatasaray, Fatih Terim, δήλωσε ότι ήταν με την UEFA και τη FIFA εναντίον του ευρωπαϊκού προγράμματος Super League.

Ο έμπειρος προπονητής, σε δήλωση μετά τον αγώνα της Super League με τον Trabzonspor, χαρακτήρισε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Super League που ξεκίνησε από 12 συλλόγους στην Ευρώπη ως «εξέγερση».

Ο Fatih Terim, δηλώνοντας ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα, είπε:

Φαίνεται να υπάρχει εξέγερση 12 συλλόγων. Ειλικρινά, προσπάθησαν μια τέτοια δουλειά στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Είναι σαν ένα νέο πρωτάθλημα με 20 ομάδες. Τελικά κάθισαν στο τραπέζι με την UEFA και έκαναν το κέικ να μεγαλώσει περισσότερα. Το ζήτημα εδώ είναι το κέικ. Είναι το ερώτημα ποιος παίρνει τι από το κέικ στη μέση. Οι πλούσιοι είναι περισσότερο. Ενώ θέλουμε να είμαστε πολύ πλούσιοι, ας σπρώξουμε αυτούς που δεν είναι πλούσιοι από το παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο, ειλικρινά, νοιάζομαι πολύ για την αντίδραση των μεγάλων οπαδών του συλλόγου στην Ευρώπη. Ο Πρόεδρος της UEFA Aleksander Ceferin αγωνίστηκε καλά για το μέλλον του ποδοσφαίρου και το έβαλε μπροστά του. Θα ήθελα να πω ότι ήμουν με την UEFA Ο Πρόεδρος κ. Ceferin και ο Πρόεδρος της FIFA Gianni Infantino κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. “

Ο Terim εξέφρασε επίσης ότι του άρεσε η δήλωση του Ceferin σχετικά με το Galatasaray. Δηλώνοντας ότι η Γαλατασαράι νίκησε σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες το 2000 και έγινε πρωταθλητής του Κυπέλλου UEFA, ο Τέρμιμ είπε: «Το παράδειγμα του κ. Σεφερίν δεν είναι τυχαίο. Είναι σημαντικό να σας υπενθυμίσω πόσο σημαντικό είναι. μίλησε.

.Source