Υποστήριξη υπό όρους από το Πανεπιστήμιο Akdeniz Karpaz για πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση: “Δώστε

Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μεσογείου Καρπάς Καθηγητής Δρ. Στη γραπτή του δήλωση, ο Mehmet Nesip Öğün επέστησε την προσοχή σε ορισμένα ζητήματα λέγοντας ότι υποστηρίζουν πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την άνοιξη.

Σημειώνοντας ότι οι μαθητές είναι αντίθετοι να παρέχουν μια πύλη εισοδήματος στην πλάτη τους, ο Öğün δήλωσε ότι οι αφίξεις των μαθητών πρέπει να προγραμματίζονται πολύ καλά. “Τα συμβόλαια ενοικίασης είναι επίσης ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θέματα όπως τα ενοίκια υπό όρους TL, μείωση φόρου για τους ιδιοκτήτες που συνάπτουν συμβάσεις TL, συμβάσεις 9-10 μηνών με μαθητές θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, η οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές πριν.” Είπε ότι έπρεπε να κάνει θυσίες.

Ο Mehmet Nesip Öğün δήλωσε τα ακόλουθα στη δήλωσή του:

“Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε την απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου και του Ανώτατου Συμβουλίου Μεταδοτικών Νοσημάτων να συνεχίσουν την πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τον Φεβρουάριο του 2021. Είναι σημαντικό η ποιότητα της εκπαίδευσης να γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο. Η απόφαση που λαμβάνεται προς αυτήν την κατεύθυνση είναι ευχάριστη, αλλά αυτή η απόφαση πρέπει να υποστηρίζεται από μέτρα που θα διευκολύνουν την άφιξη των μαθητών στο νησί.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ RANT DOOR

Προσφέρουμε στα πανεπιστήμια να καλύψουν τα έξοδα καραντίνας των φοιτητών που έρχονται στο νησί για την εαρινή περίοδο, ευχόμαστε να μην είναι βάρος για το κράτος μας και να υποστηρίξουμε άλλα πανεπιστήμια σε αυτό το θέμα. Ως πανεπιστήμιο, αντιτιθέμεθα, καταρχήν, στην παροχή εισοδήματος από φοιτητές. Ευχόμαστε στα πανεπιστήμια να συμμετάσχουν στο θέμα αυτό.

Στο πρώτο στάδιο, η ανακοίνωση ότι τα τέλη κοιτώνων θα μειωθούν στους φοιτητές από την τουρκική ένωση φοιτητών κοιτώνων της Κύπρου είναι μια θετική εξέλιξη, αλλά δεν αρκεί από μόνη της για να εξασφαλίσει την άφιξη των μαθητών στο νησί.

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Η αίτηση σχετικά με τη χρεωστική κάρτα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού στις αρχές του Φθινοπωρινού Εξαμήνου και η οποία θα δοθεί στους φοιτητές από την Koopbank και θα προστεθεί σε 500 TL δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί. Θα ήταν μια πολύ κατάλληλη εξέλιξη εάν η εν λόγω κάρτα, η οποία είναι πολύ ωραία από την άποψη της σκέψης και θα παρέχει εκπτώσεις για τους μαθητές, θα προσφερθεί πρώτα στους μαθητές.

Οι αφίξεις πρέπει να προγραμματίζονται πολύ καλά

Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν είναι δυνατόν για τους μαθητές να έρθουν στην ΤΔΒΚ με τον τρέχοντα αριθμό πτήσεων αεροπορικών εταιρειών. Με την αύξηση του αριθμού των ταξιδιών, είναι επίσης σημαντικό να δώσετε στους μαθητές έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων. Θα ήταν σκόπιμο να φέρετε τους μαθητές στο νησί με τον κατάλληλο προγραμματισμό να εξαπλωθεί σε ένα μήνα.

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗ

Μαζί με αυτό το θέμα? Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των μαθητών που έρχονται στην ΤΔΒΚ από έξω, θεωρείται σημαντικό να αναθεωρηθούν όχι μόνο οι πρακτικές υγείας στην καραντίνα, αλλά και η επικοινωνία και η ευγένεια του επιβάτη που φτάνει. Το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό που θα υπηρετήσει σε αυτήν την ένταση πρέπει να είναι προετοιμασμένο για την εν λόγω διαδικασία.

Οι περίοδοι καραντίνας εφαρμόζονται ως 7 ημέρες σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας, θα πρέπει να υπάρχει περίοδος καραντίνας 7 ημερών. Πιστεύεται ότι 7 ημέρες θα είναι αρκετές μετά τη δοκιμή PCR 0-72 ωρών και τη δοκιμή PCR που θα πραγματοποιηθεί όταν οι εισερχόμενοι μαθητές έρχονται στην Ada.

ΚορωνοϊόςΤο φάρμακο που ονομάζεται υδροξυχλωροκίνη, το οποίο απαγορεύεται σε πολλές χώρες του κόσμου, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στη χώρα μας. Το φάρμακο που απαγορεύεται από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τη Γαλλία εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ. Η ιατρική βιβλιογραφία για το θέμα στον κόσμο πρέπει να παρακολουθείται.

Όλοι πρέπει να είναι ομοσπονδία

Τα συμβόλαια ενοικίασης είναι επίσης ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θέματα όπως τα ενοίκια υπό όρους TL, μείωση φόρου για τους ιδιοκτήτες που συνάπτουν συμβάσεις TL, συμβάσεις 9-10 μηνών με μαθητές, που έχουν αναφερθεί πολλές φορές πριν, πρέπει επίσης να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη.

Φυσικά, σε περίπτωση που αυτή η απόφαση μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις πανδημικές καταστάσεις και την πορεία των μελετών εμβολιασμού στην προσεχή περίοδο, η διαδικτυακή μέθοδος εκπαίδευσης υποστήριξης θα πρέπει πάντα να διατίθεται προαιρετικά.

Η εκτίμησή μας είναι ότι η επιστροφή στο παρελθόν θα βρει τη θερινή περίοδο με μελέτες εμβολιασμού. Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρείται σκόπιμο να εξεταστεί η μέθοδος της εκπαίδευσης πρόσωπο με πρόσωπο και on-line ταυτόχρονα στο εξάμηνο του φθινοπώρου 2020 από το Πανεπιστήμιο μας ως εναλλακτική λύση.

Ως αποτέλεσμα, το AKÜN υποστηρίζει την απόφαση που ελήφθη για συνέχιση της εκπαίδευσης πρόσωπο με πρόσωπο από τον Φεβρουάριο του 2021. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι όλα τα στάδια της εφαρμογής της απόφασης θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία και θα θέλαμε να εκφράσουμε ότι θα χαρούμε να συνεισφέρουμε εάν έχουμε καθήκον ως AKÜN.

.Source