Υποτιθέμενη παρατυπία σε ορισμένες επιχειρήσεις και συναλλαγές στο IMM! Το Υπουργείο Εσωτερικών ανέλαβε δράση

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν, σε πρόγραμμα που παρακολούθησε ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης Ekrem remmamoğlu. Το Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο αποδέχθηκε τις δηλώσεις της Επιτροπής Μητροπολιτικών Δήμων της Κωνσταντινούπολης, ότι επεξεργάστηκαν ορισμένα αρχεία διαφθοράς και παρατυπιών και ότι βρέθηκαν ευρήματα παρατυπιών και δημόσιας ζημίας σε περίπου 40 αρχεία προσφορών, το Υπουργείο Εσωτερικών όρισε 3 πολιτικούς επιθεωρητές για να διερευνήσει το ζήτημα.

Κατά την έγκριση του Υπουργείου επί του θέματος, αναφέρεται ότι «Σύμφωνα με το άρθρο 260/1-ç του Προεδρικού Διατάγματος Αρ. Τονίστηκε ότι είναι από τις αρμοδιότητες του Υπουργείου να ελέγχει όλους τους ισχυρισμούς που αντικατοπτρίζονται.

ΘΑ ΕΝΑΡΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Έχει μάθει ότι οι διορισμένοι πολιτικοί επιθεωρητές θα αρχίσουν να εργάζονται σήμερα στον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης. Οι ερευνητές αναμένεται να ζητήσουν τα αρχεία που υπόκεινται στην αξίωση από τον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο IMAMOĞLU;

Ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης (IMM) Ekrem İmamoğlu δήλωσε τα ακόλουθα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον 18ο μήνα του διορισμού του:

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άρχισαν να ανοίγονται αρχεία σχετικά με διάφορες παράτυπες και λανθασμένες εργασίες που έγιναν σε προηγούμενες περιόδους. Οι ερευνητές επεξεργάζονται πάνω από 40 σοβαρά αρχεία. Καθώς αυτά τα αρχεία γίνονται σαφή, θα κοινοποιηθούν στο κοινό και θα ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες για όσους κάνουν λάθος.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source