Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χούλουσι Ακάρ: Δεν θα επιτρέψουμε το oldubitt | Νέα από τη χώρα και τον κόσμο


Εθνικός Ο υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ δήλωσε ότι το προσωπικό των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων που θα εργαστεί στο Κοινό Κέντρο έχουν πάει στο Αζερμπαϊτζάν. Το Αιγαίο της Τουρκίας και η ανατολική Μεσόγειος στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι πίσω από τα νόμιμα δικαιώματα «οποιωνδήποτε ευκαιριών δίνουμε τετελεσμένα», είπε.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ
Τουρκία, για εμβολιασμό οδικός χάρτης έτοιμος. Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κόκα, όλες οι λεπτομέρειες εξήγησε: 27 χιλιάδες οικογενειακή υγεία Κεντρικός, πολιτεία και ιδιωτικό με νοσοκομεία τουλάχιστον σε μια μέρα 1 εκατομμύριο 100 χιλιάδες άτομα μπορεί να εμβολιαστεί. Νοσοκομεία Μετά τις 16:00 με σύστημα ραντεβού Θα εμβολιάσει. (EDA IŞIK)

PKK’YA AĞIR DARBE
Τρόμος σε οργανισμούς λειτουργίες συνεχίζεται. Χθες, της Συρίας Ειρήνη Άνοιξη στη ζώνη 3, Βόρεια του Ιράκ Avashin-Basyan εάν στην περιοχή 2 τρομοκράτες αναποτελεσματικοί έχει γίνει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
Στην Ευρώπη μελέτες εμβολιασμού έχει ξεκινήσει. Ισπανικά Υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Illa κορωνοϊός όσοι δεν έχουν το εμβόλιο την εγγραφή όσων αρνήθηκαν θα ληφθεί υπό εξήγησε.

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ WUHAN
κόσμος Ο Οργανισμός Υγείας πιέζει το κουμπί ένα χρόνο αργότερα για να ερευνήσει την πηγή του COVID-19. Η αντιπροσωπεία 10 διεθνών εμπειρογνωμόνων θα πάει στο Γουχάν της Κίνας.

TÜRK NASA’SI

Η NASA των ΗΠΑ ανίχνευσε τη ζωή στο σύμπαν. Καθηγητής Μετά τον Betül Kaçar, καθηγητής Ο Kayhan Gültekin εντάχθηκε στην ίδια ομάδα.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ NICHA

Έγιναν ρυθμίσεις για τις συναλλαγές γάμου. Καταργήθηκε η υποχρέωση υποβολής αίτησης στον τόπο κατοικίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Η Βρετανία αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η πρώτη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου που υπεγράφη με την Τουρκία. Η συμφωνία τίθεται σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου.

Source