Υπουργός Akar: δεν μπορούν να κοιμηθούν στο ίδιο μέρος για 2 νύχτες – ειδήσεις

Στη συνάντηση; Αφγανιστάν, Κατάρ, Σομαλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Κοσσυφοπέδιο με Διοικητής της Task Force της Λιβύης, ΝΑΤΟ Στην έδρα Επικεφαλής της Τουρκικής Επιτροπής Στρατιωτικής Εκπροσώπησης, ΤΔΒΚκαθώς και ο Τουρκοκύπριος Διοικητής Ειρηνικών Δυνάμεων Διοικητές Πολεμικής Αεροπορίας και Ναυτικού Έδωσε πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες δραστηριότητες και την τελευταία κατάσταση στον τομέα και έκανε μια αξιολόγηση των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν για ένα χρόνο.

Στη συνάντηση, ο υπουργός Akar, ο οποίος έκανε αξιολογήσεις σε θέματα άμυνας και ασφάλειας, ανακοίνωσε επίσης την επιτυχία που επιτεύχθηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Δηλώνοντας ότι η τρομοκρατική οργάνωση αποτελεί απειλή για τα 83 εκατομμύρια και τα σύνορα της χώρας, ο υπουργός Akar είπε: «Είμαστε αποφασισμένοι να τερματίσουμε την τρομοκρατική οργάνωση PKK ξεκινώντας από το βόρειο τμήμα του Ιράκ. Θα σώσουμε το έθνος μας από αυτήν τη μάστιγα της τρομοκρατίας συνεχίζοντας το έργο μας με την ίδια αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα». Υπενθυμίζοντας τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, ο υπουργός Akar είπε:

“Έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 επιχειρήσεις στη χώρα και πέρα ​​από τα σύνορα. Ως αποτέλεσμα επιτυχημένων επιχειρήσεων, συνολικά 3.646 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν στο σπίτι και πέρα ​​από τα σύνορα. Μεταξύ των τρομοκρατών που εξουδετερώθηκαν, υπάρχουν οι ηγέτες του λεγόμενου προσωπικού του οργανισμού. Στη νέα διαδικασία που ξεκίνησε για την καταπολέμηση των τρομοκρατών, ο συνολικός αριθμός των τρομοκρατών που έχουν εξουδετερωθεί μέχρι στιγμής έχει φτάσει τις 30 χιλιάδες 416. “

Αναφέροντας ότι οι θέσεις, τα καταφύγια και τα καταφύγια που χρησιμοποίησε η τρομοκρατική οργάνωση καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων που διεξήχθησαν όλο το χρόνο, ο υπουργός Akar είπε, «Πόσα πυκνά και σπήλαια τρομοκρατών στη χώρα και πέρα ​​από τα σύνορα καταστρέφονται, συνεχίζουν να καταστρέφονται. Δηλώνοντας ότι οι επιχειρήσεις συνεχίζονται αποτελεσματικά και αδιάλειπτα, ο υπουργός Άκαρ είπε: “Οι τρομοκράτες χτυπήθηκαν σοβαρά, συνεχίζουν να χτυπιούνται. Είμαστε αποφασισμένοι σε αυτό το ζήτημα. Ο αγώνας μας ενάντια στην τρομοκρατία θα συνεχιστεί με αυξανόμενο ρυθμό και ασταμάτητο πνεύμα επίθεσης. Το σημείο που φτάσαμε είναι πολύ κρίσιμο. Το βλέπουμε στις εκθέσεις πληροφοριών. «Βλέπουμε ότι η λεγόμενη διοίκηση της τρομοκρατικής οργάνωσης βρίσκεται σε μεγάλο πανικό, δεν κοιμούνται στο ίδιο μέρος για δύο νύχτες, ο φόβος τυλίγει τα βουνά, αισθάνονται την ανάσα του TSK στην πλάτη τους. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης». Αναφέροντας ότι έχει γίνει σημαντική δουλειά για τη διασφάλιση της ασφάλειας των συνόρων, ο υπουργός Ακαρ είπε, “82 χιλιάδες 229 άτομα συνελήφθησαν προσπαθώντας να διασχίσουν τα σύνορα παράνομα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.”

Αν δεν είχε αφήσει μερικά από αυτά στο πλευρό του

Δηλώνοντας ότι αφού οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εκκαθάρισαν τις περιοχές στη βόρεια Συρία από τρομοκράτες, η ειρήνη, η ασφάλεια και η τάξη έφτασαν στην περιοχή, ο υπουργός Άκαρ δήλωσε ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Σύριοι, 450 χιλιάδες εκ των οποίων ήταν στο Idlib, επέστρεψαν στη χώρα τους εθελοντικά, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Τονίζοντας ότι οι προσπάθειες εξομάλυνσης συνεχίζονται εντατικά στις περιοχές που ελέγχονται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στο βόρειο τμήμα της Συρίας, ο υπουργός Akar είπε, “Δείχνουμε το απαραίτητο ενδιαφέρον και προσοχή στο περιβάλλον, τους αθώους ανθρώπους και τους καταπιεσμένους. Οι φίλοι μας δείχνουν υποδειγματική συμπεριφορά από αυτή την άποψη. Η ανακούφιση υπάρχει από όλους τους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς. Αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι δεν κοινοποιούνται στο κοινό για έναν ή τον άλλο λόγο “, είπε.

Υπενθυμίζοντας ότι ο τρομοκρατικός διάδρομος που ήθελε να δημιουργηθεί στην περιοχή καταστράφηκε από την TAF, ο υπουργός Akar είπε:

“Εάν δεν είναι αυτές οι επιχειρήσεις, η TSK δεν είχε παρέμβει εδώ, πιστεύοντας ότι κάποιος από τον ενθουσιασμό της σοδειάς δεν σταμάτησε τώρα πολύ πιο δύσκολο, θα ήταν αναπόφευκτο να συναντηθούμε με διαφορετικούς σχηματισμούς ομάδων και καταστάσεις. Αυτό ισχύει μόνο για τα σύνορα της Τουρκίας, για τους πολίτες πέρα ​​από που αποτελούν απειλή και κίνδυνο για τη Συρία, μια μεγάλη Οι ενέργειές μας σε αυτά τα θέματα πρέπει να είναι γνωστές σε όλους. Σεβόμαστε την εδαφική ακεραιότητα όλων των γειτόνων μας, ιδίως του Ιράκ και της Συρίας, δεν έχουμε κανένα μάτι στη γη κανενός. Το μόνο μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων και των πολιτών μας. “

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ FETO

Υπουργός Akar, FETÖ Δηλώνοντας ότι ο αγώνας εναντίον του συνεχίζεται με αποφασιστικότητα, είπε, “Συνεχίζουμε τον αγώνα με αποφασιστικότητα υπό το φως νέων πληροφοριών, εγγράφων και δεδομένων.” Δηλώνοντας ότι 20.833 άτομα απολύθηκαν από το TSK μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, ο υπουργός Akar είπε, “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν προδότη να φορέσει τη στολή TSK.”

Source