Υπουργός Akar και το επίπεδο διοίκησης στη συνοριακή γραμμή

Ο υπουργός Άκαρ επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από συνομιλίες του Αζερμπαϊτζάν με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ και τους διοικητές δυνάμεων. Ο Akar και οι διοικητές, που πήγαν κατευθείαν στη γραμμή των συνόρων, πραγματοποίησαν εξετάσεις και επιθεωρήσεις στην 6η Διοίκηση Μηχανικού Τμήματος Πεζικού. Συνάντηση με τους διοικητές των μονάδων στις περιοχές λειτουργίας στο Κεντρικό Κέντρο Διοίκησης στην Çıldıroba, ο υπουργός Akar και το επίπεδο διοίκησης της TAF έλαβαν ενημέρωση και έδωσαν οδηγίες στο κέντρο επιχειρήσεων. Απευθυνόμενος στο προσωπικό εδώ, ο Akar συγχαίρει τον Mehmetçi για την επιτυχία, τη θυσία και τον ηρωισμό που επιδείχθηκε για ένα χρόνο.

«Θα συνεχίσουμε την εργασία μας με την αύξηση της σταθερότητας»

Εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα επιτύχουμε την ίδια επιτυχία τον επόμενο χρόνο, συνεργαζόμενοι στην ενότητα και την αλληλεγγύη, ο υπουργός Akar είπε: «Η χώρα μας έχει μεγάλες προσδοκίες από τις Ένοπλες Δυνάμεις του ευγενούς έθνους μας. Επομένως, με την έμπνευση που έχουμε από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την προσευχή των πολιτών μας, 83 εκατομμύρια, το έργο μας είναι στη Λιβύη, τη Συρία Θα συνεχίσουμε με αυξανόμενη αποφασιστικότητα στο βόρειο Ιράκ, το Αζερμπαϊτζάν, το Κοσσυφοπέδιο, τη Βοσνία, το Αφγανιστάν, την Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο ».

«Θα σώσουμε το εθνικό μας έθνος από την χώρα του τρόμου»

Ο υπουργός Akar επανέλαβε ότι το TSK έδειξε μεγάλο ηρωισμό στην ξηρά, τη θάλασσα και τον αέρα και είπε:

“Συνεχίζουμε το έργο μας με την ίδια αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα και συνεχίζουμε το έργο μας με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα να προστατεύσουμε όχι μόνο τα δικαιώματα του ευγενούς έθνους μας, αλλά και τα δικαιώματα και τους νόμους όλων των φιλικών και αδελφικών χωρών, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών μας του Αζερμπαϊτζάν και της Λιβύης, των καταπιεσμένων και των θυμάτων. Αυτό που συμβαίνει στο βόρειο τμήμα της Συρίας είναι προφανές. Έχουμε σπάσει αυτόν τον τρομοκρατικό διάδρομο με τις επιχειρήσεις που διεξήχθησαν. Δεν επιτρέψαμε κάτι τέτοιο. Εάν ήταν, θα αντιμετωπίζαμε πολύ διαφορετικά προβλήματα στο τέλος. Δεν το επιτρέψαμε. ”

Τονίζοντας ότι ο αγώνας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είναι με τρομοκράτες, ο υπουργός Άκαρ επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ορισμένοι κακοί και προδότες προσπαθούν να εκτρέψουν τον αγώνα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον τρομοκρατών με ψευδείς και ψευδείς ειδήσεις. Ο Ακάρ είπε: «Έχουμε μόνο έναν στόχο, τρομοκράτες. Όπως το Daesh δεν εκπροσωπεί μουσουλμάνους, το PKK / YPG δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να εκπροσωπεί τους κουρδούς αδελφούς μας. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων μας. Αυτό που κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ευγενούς έθνους μας και να αποτρέψουμε τους τρομοκράτες να ζήσουν εδώ. Δεν θα τα επιτρέψουμε. Διότι όσο επιβιώνουν στο βόρειο τμήμα του Ιράκ και της Συρίας, η ασφάλεια των συνόρων μας και του λαού μας βρίσκεται σε κίνδυνο και απειλή. Είμαστε αποφασισμένοι να τερματίσουμε την τρομοκρατία. Μαζί, θα σώσουμε το ευγενές μας έθνος από αυτήν τη μάστιγα του τρόμου. «Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης».

Δηλώνοντας ότι οι μάρτυρες και οι βετεράνοι είναι το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία που επιτεύχθηκε, ο Akar ευχήθηκε το έλεος του Θεού στους μάρτυρες και θεραπεία στους βετεράνους.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΩΝΑΒΙΟΥ

Αναφέροντας τη σημασία της καταπολέμησης του κοροναϊού, λαμβάνοντας αυστηρά και σκληρά μέτρα με τρόπο που δεν διαταράσσει τις δραστηριότητες και εφαρμόζοντας χωρίς προβλήματα, ο υπουργός Akar είπε:

“Τα μέτρα που ελήφθησαν υπό τον συντονισμό του Κέντρου Καταπολέμησης του Κοραναϊού (KOMMER), το οποίο έχουμε θεσπίσει στο Υπουργείο μας, μας έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τις δραστηριότητές μας στις Ένοπλες Δυνάμεις μας χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου για αυτό. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Η επιτυχία της Τουρκίας σε αυτό το θέμα σε ένα ξεχωριστό σημείο στον κόσμο. Επιπλέον, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, καθώς και εμείς είμαστε μπροστά από τις άλλες ένοπλες δυνάμεις του κόσμου στον αγώνα για αυτό το ζήτημα. Η κατάστασή μας στον αγώνα κατά του μέλλοντος των ενόπλων δυνάμεων άλλων χωρών της κοραναϊκής. Αυτή η επιτυχία, οι φίλοι μας, η χώρα με τις οδηγίες γενικά έχει κερδίσει χάρη στον αποφασιστικό σχεδιασμό και την εφαρμογή των μέτρων που έχουν λάβει αρμονικά. “

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΜΜΕΤΚ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Αργότερα, ο υπουργός Akar και οι διοικητές συγκεντρώθηκαν με το συνδικαλιστικό προσωπικό στην τραπεζαρία και γιόρτασαν τη νέα χρονιά του Mehmetçi. Οι καλλιτέχνες Azerin, Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan, που προσκλήθηκαν από τον Akar, έδωσαν επίσης μια μίνι συναυλία. Οι στρατιώτες, που συνόδευαν τα έργα ερμηνευμένα από τους καλλιτέχνες από κοινού, είχαν ευχάριστες στιγμές λόγω της συναυλίας. Στο τέλος της συναυλίας, οι καλλιτέχνες γιόρτασαν τη νέα χρονιά του προσωπικού του στρατού TSK και του Αζερμπαϊτζάν και τους ευχήθηκαν επιτυχημένες αποστολές.

.Source