Υπουργός Akar: Οι θάλασσες σας είναι ήρεμες, το κεφάλι σας καθαρό

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ακάρ είπε, “Ελπίζουμε ότι τα θέματα θα αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δικαιωμάτων, του νόμου και της δικαιοσύνης και θα επιτευχθεί λύση με τις συναντήσεις μας με την Ελλάδα”. είπε. Η τελετή προσγείωσης της φρεγάτας της Κωνσταντινούπολης, το 5ο πλοίο του έργου MİLGEM και η τρίτη τελετή πρώτης συγκόλλησης του έργου Corvette του Πακιστάν, πραγματοποιήθηκαν στην Διοίκηση Ναυπηγείων της Κωνσταντινούπολης με τη συμμετοχή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χούλουσι Μιλώντας στην τελετή Akar, κινδύνους, απειλές και την Τουρκία στην περιοχή που αντιμετωπίζουν κίνδυνο και 83 εκατομμύρια αμυντική βιομηχανία να εργαστούν για να διασφαλίσουν ότι η ασφάλεια χαιρετίζεται εξίσου απαραίτητη για την πρόοδο, όπως απαιτείται από τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Το να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία από οποιαδήποτε άλλη χώρα στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον αμυντικό κλάδο της Τουρκίας και ότι πρέπει να υπάρχει ισχυρή σε αυτόν τον τομέα δείχνουν σαφώς ότι η μεταφορά ακάρεων, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να επικεντρωθεί στην αμυντική βιομηχανία εκφράζεται ως εξωτερική εξάρτηση.

οι πιο δύσκολες στιγμές αφαίρεσαν τα εμπόδια για να επιβάλουν μια εξαρτώμενη από την εξωτερική άμυνα προσέγγιση στην Τουρκία, κρυφό και ανοιχτό εμπάργκο τόνισε ότι εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του στη συλλογική μνήμη Akar, “αυτές οι προσπάθειες στη χώρα μας, βλέπουμε τις αποδοκιμασίες που συνεχίστηκαν σήμερα, αλλά αυτοί οι αγώνες είναι μάταιο. ” μίλησε.

Ο Akar ορίζει την ύπαρξη εγχώριας και εθνικής αμυντικής βιομηχανίας που εξαλείφει την εξάρτηση από το εξωτερικό και χρησιμοποιεί τους δικούς της πόρους στο μέγιστο βαθμό ως πρωταρχικούς στόχους της, λέγοντας: «Η χώρα μας, της οποίας η επιρροή και το ενδιαφέρον επεκτείνεται μέρα με τη μέρα και έχει γίνει θέμα στις διεθνείς σχέσεις υπό η ηγεσία των αυτο-κρατών, προχωρά με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα σε αυτόν τον στόχο που ενθαρρύνετε. ” είπε.

thumbs_b_c_83d7e199d55422e99ea74c4bcb63f959

“Η συμβολή των οπλικών μας συστημάτων που παράγονται με εγχώρια και εθνικά μέσα είναι μεγάλη”

Τονίζοντας ότι ο μόνος στόχος των στρατών είναι η επίτευξη νίκης, ο Akar είπε ότι η βασική ανάγκη για επίτευξη νίκης με σύντομο τρόπο είναι τα οπλικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας. Ο Akar δήλωσε ότι εργάζεται με όλη τους τη δύναμη για να φέρει το αλτρουιστικό και ηρωικό Mehmetçi μαζί με τα εγχώρια και εθνικά οπλικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας και είπε: «Δόξα τω Θεώ, αποκομίζουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας. Ενώ αυξάνουμε τη ναυτική μας δύναμη με τα μαχητικά μας πλοία που παράγονται στο πλαίσιο του έργου MİLGEM, ταυτόχρονα, αυξάνουμε επίσης τις δυνατότητες και τις δυνατότητες της ναυτικής μας αεροπορικής δύναμης. Σε αυτό το πλαίσιο, τα αεροσκάφη θαλάσσιου περιπολικού P-72, τα οποία εισήλθαν στον κατάλογο τον περασμένο μήνα, ξεκίνησε την αποστολή του στην μπλε πατρίδα μας ως τα μάτια και τα αυτιά του Ναυτικού μας. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ακόμα και το τουφέκι στο παρελθόν στην Τουρκία, το οποίο προμηθεύει στο εξωτερικό το National Rifle τα δικά του πολεμικά πλοία, φρεγάτες για UAV / sihai το, θύελλα, çnra, τα ελικόπτερα επίθεσης, έξυπνη ακρίβεια σχεδίασε και κατασκεύασε τα πυρομαχικά τους, είπε ότι κατασκευάστηκε και έφτασε στο το επίπεδο εξαγωγής Akar, που με έφερε, είπε:

“Σήμερα, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν επιτύχει μεγάλες επιτυχίες στον τομέα χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά πολεμικά όπλα, εργαλεία, εξοπλισμό και πυρομαχικά που παράγονται με εγχώρια και εθνικά μέσα. Η συμβολή των οπλικών συστημάτων μας που παράγονται με εγχώρια και εθνικά μέσα στον προσδιορισμό της προστασίας των δικαιωμάτων μας, των συμφερόντων και των συμφερόντων μας και η επιτυχή εκπλήρωση των καθηκόντων που αναλαμβάνει η TAF σε πολλές γεωγραφικές περιοχές του κόσμου είναι σημαντική. Η αποτελεσματικότητα των τουρκικών οπλικών συστημάτων έχει επίσης φανεί σαφώς στον αγώνα των αδελφών μας του Αζερμπαϊτζάν να σώσουν τους γηγενείς εκτάσεις από το επάγγελμα. Ο ηρωικός στρατός του Αζερμπαϊτζάν πραγματοποίησε τη «Επιχείρηση μιας πατρίδας» με μεγάλη επιτυχία και έσωσε τις γηγενείς του περιοχές από την εισβολή στην Αρμενία, η οποία συνεχίζεται εδώ και 30 χρόνια, σε 44 ημέρες, με τη συμβολή των εγχώριων μας και εθνικά οπλικά συστήματα. Επεξεργάζεται και παρακολουθείται προσεκτικά. Σύμφωνα με τις οδηγίες σας, πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε σε πολύ πιο προηγμένα επίπεδα, συνεργαζόμενοι με το κοινό, τις εταιρείες ιδρύματος, τον ιδιωτικό τομέα και τα πανεπιστήμια με σοβαρότητα, ειλικρίνεια, διάλογο και συντονισμό, με απόλυτη προσπάθεια. ”

“Τρεις καταστάσεις, μια κατανόηση καρδιάς …”

Εξηγώντας ότι οι περιεκτικές και αποτελεσματικές μελέτες στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας, η καθιέρωση συνεργασίας, η διεξαγωγή κοινών έργων και η αμοιβαία αξιοποίηση των εμπειριών είναι σημαντικές για τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα κέρδη των χωρών, δήλωσε ο Akar, “Σε αυτό το πλαίσιο, η εμπειρία που αποκτήθηκε στο έργο MİLGEM από το σχεδιασμό έως την παραγωγή είναι με τους πακιστανούς αδελφούς και αδελφές μας. Το να μοιραζόμαστε αυτό θα είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κέρδος για τις χώρες μας. ” είπε.

Δηλώνοντας ότι θα είναι δυνατό να δούμε αυτήν την αμοιβαία ανταλλαγή εμπειριών σε πολλούς τομείς με την πάροδο του χρόνου, ο Akar είπε, “Με αυτόν τον τρόπο, η περιφερειακή και παγκόσμια συνεργασία μας θα γίνει ισχυρότερη.” μίλησε.

Χάρη στις απομακρυσμένες σχέσεις αδελφότητας μεταξύ Τουρκίας και Πακιστάν, οι δύο χώρες είναι γεωγραφικά πολύ κοντά σε εκείνες που χαρακτηρίζονται ως υγρές, παρατηρήθηκε ισχυρή συνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ των δύο χωρών σε πολλούς τομείς. Akar, “Το Κασμίρ, ιδίως η συνεργασία Τουρκίας-Πακιστάν, δεν περιορίζεται μόνο σε διμερή ζητήματα, στο ζήτημα του Καραμπάχ υπήρξαν οι τρεις χώρες, μια καρδιά. Τα τρία κράτη των πακιστανών αδελφών και αδελφών, η κατανόηση μιας καρδιάς για τους Τούρκους του Αζερμπαϊτζάν για να δικαιολογήσουν μάχη, υποστήριξη για την αγωγή, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πολύτιμο. ” έκανε την αξιολόγησή του.

“Περιμένουμε από αυτούς να δράσουν αντικειμενικά”

Τονίζοντας ότι προσπαθούν να προωθήσουν την περιφερειακή και παγκόσμια συνεργασία όχι μόνο με φίλους όπως το Πακιστάν, αλλά και με γείτονες και συμμάχους, ο υπουργός Akar είπε:

“Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι στην περιοχή μας και στον κόσμο θέλουμε ειρήνη όχι πόλεμο, διάλογο όχι σύγκρουση, δικαιοσύνη όχι διπλά πρότυπα, ισότητα όχι ανωτερότητα, συνεργασία όχι εκμετάλλευση, και εργαζόμαστε γι ‘αυτό. Εργαζόμαστε γι’ αυτό. Ημέρα, έχουν υποφέρει αθώοι και καταπιεσμένοι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή μας και στην περιοχή της αγάπης μας. Εάν δεν είμαστε αδιάφοροι με το αίμα και τα δάκρυα, εάν φιλοξενούμε τα 4 εκατομμύρια συριακά αδέλφια μας, εάν κάνουμε την πιο ανθρωπιστική βοήθεια στο απόλυτη πρώτη θέση στον κόσμο, εάν αγωνιζόμαστε εσωτερικά, στην μπλε πατρίδα μας στην Κύπρο, το Ιράκ και τη Συρία, στο Αζερμπαϊτζάν Είμαστε στη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν, το Αφγανιστάν, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Κοσσυφοπέδιο, το Κατάρ και πολλά άλλα μέρη, εμείς υπερασπιστούμε τις ανθρωπιστικές και ηθικές αξίες και τον κανόνα του διεθνούς δικαίου, καθώς και τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας. Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτές τις αξίες με κάθε κόστος και να προστατεύουμε τα δικαιώματά μας στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Αναμένουμε από τους γείτονές μας και τους συμμάχους μας να καταλάβουν ότι οι προσπάθειές μας, οι ευαισθησίες και τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της χώρας μας είναι ζήτημα νόμου και κυριαρχίας και είναι αντικειμενικά. ”

“Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα …”

“Θεωρούμε ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συμμορφώνονται με το πνεύμα ενός ισχυρού μέλους της Τουρκίας, γιατί κάποια εθνική απόφαση θα πρέπει να επανεξεταστεί στη νέα εποχή από τους συνομιλητές μας”. Ο Akar είπε, συνεχίστηκε ως εξής:

“Συγκεκριμένα, είμαστε πάντα υπέρ της φιλίας και των σχέσεων καλής γειτονίας στις σχέσεις μας με την Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι τα θέματα θα εξεταστούν στο πλαίσιο των δικαιωμάτων, του νόμου και της δικαιοσύνης και θα επιτευχθεί λύση με τις αμοιβαίες διαπραγματεύσεις μας. Η χώρα μας έχει ζωτικά δικαιώματα και συμφέροντα στο ημι-κλειστό Αιγαίο όπου επικρατούν ειδικές γεωγραφικές συνθήκες. χώρα και υπεράκτια είναι εμφανής. αυτή η στάση δεν έχει αλλάξει. οι προσδοκίες μας από τους γείτονές μας σε αυτό το πλαίσιο, το Αιγαίο της Τουρκίας, ακριβώς στην ανατολική Μεσόγειο σέβεται το νόμο του και εγκαταλείπει και αποφεύγει δηλώσεις και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν κάποιες παρεξηγήσεις.

Νέος φάκελος (9) _hulusiakar-gemi3

“Οι θάλασσες σου είναι ήρεμες, το κεφάλι σου καθαρό”

Επισημαίνοντας ότι υπάρχουν κάποιες δυναμικές που κρατούν τις κοινωνίες ζωντανές και ότι μια αρχαία και ισχυρή ιστορία, ένα κοινό πνεύμα και ένας πλούσιος πολιτισμός είναι ανάμεσά τους, ο Akar περιέγραψε τα πιο ισχυρά στοιχεία που αποτελούν τη βάση αυτών των δυναμικών ως αυτόχθονες και εθνικότητα, δηλαδή προσωπικότητα και ταυτότητα.

Τονίζοντας ότι εμπιστεύονται και πιστεύουν στους ανθρώπινους πόρους, τις δυνάμεις τους και τις αμυντικές βιομηχανίες που θα το μετατρέψουν σε εξουσία, δήλωσε ο Akar:

“Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στα επιμέρους κράτη για την αποφασιστική στάση, την ηγεσία και την υποστήριξή σας στην ανάπτυξη της εγχώριας και εθνικής αμυντικής βιομηχανίας μας και ευχαριστώ όσους συνέβαλαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση και την επιτυχή υλοποίηση αυτών των υπερήφανων έργων με τα υψηλά δικαιώματά τους. Από τον Σουλτάνο Alparslan έως το Atatürk, είμαστε η πατρίδα μας εδώ και χίλια χρόνια. Γιορτάζω με σεβασμό όλους τους πρεσβύτερους και τους διοικητές μας που μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα σήμερα. Θυμάμαι τους αγίους μας μάρτυρες και ηρωικούς βετεράνους που πέρασαν στο αιωνιότητα με έλεος και ευγνωμοσύνη, και προσφέρω τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου στους επιζώντες ήρωες βετεράνους μας και στις πολύτιμες οικογένειες των μαρτύρων και των βετεράνων μας. ”

Υπουργός Akar, μιλώντας, “Τα εγγόνια του Μπαρμπάρο, οι ήρωες, οι ήρωές μας, οι θάλασσες σας ήρεμοι, το τόξο σας καθαρό.” τελείωσε με τη δήλωση.

ΑΑ

Αυτό το άρθρο προέρχεται από το Timeturk.com.

.Source