Υποψήφιος για την προεδρία της Βαρκελώνης … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Βαρκελώνης (οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 24 Ιανουαρίου) … έβαλαν κουνέλια με την Petrachelia (;) για να κερδίσουν την ψήφο των μελών.

Η Emily Rousseau, η οποία ήταν αντιπρόεδρος του Josep Maria Bartomeu, αλλά παραιτήθηκε μετά από διαμάχη με τον πρόεδρο, ανακοίνωσε ότι ο αντιπρόεδρος του αθλητισμού του θα ήταν ο Jose Maria Mingelia.

Ένας βετεράνος διευθυντής ο οποίος, μεταξύ άλλων, πήγε στο Barça Diego Armando Maradona, ο Rivaldo և Lionel Messi και ο γιος του, ο οποίος ήταν επίσης υπεύθυνος, απήγαγε τον Ansou Fati εκ μέρους της Blaugrana.

Κατά τη διάρκεια της παράστασής του, η Mingelia έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει μεγάλα αστέρια, παρά την πολύ κακή οικονομική κατάσταση του καταλανικού συλλόγου.

Αργότερα αποκάλυψε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Mino Raiola, μεταξύ άλλων, με ανθρώπους που εκπροσωπούσαν τον Erling Braut Holland, αλλά και τον Killian Bape.

“Εάν εκλεγούμε, η Bape θα είναι στο τραπέζι. Έχουμε ήδη δημιουργήσει επαφές. Θα είμαστε εκεί. “Για τον Hollande, μίλησα με τον Rayola σε προσωπικό επίπεδο. Έχω όλες τις λεπτομέρειες εάν εκλεγεί η Emily Rousseau”, δήλωσε ο Mingeyan.

Πηγή: gazzetta.gr

Source