ΥΠΠΑΝ. Διαδικτυακά μαθήματα … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Τα διαδικτυακά μαθήματα των μαθητών συνεχίζονται αυτό το Σάββατο, 10 Απριλίου 2021, στις 10 π.μ. Από το 00 μέχρι τις 12 το βράδυ. Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεότητας (EMAP) δηλώνει σε δήλωση για την Οδική Ασφάλεια.

Αναφέρει ότι αυτό το θέμα απευθύνεται στους μαθητές τεχνικών κολεγίων λυκείων, οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό ακολουθώντας τον σύνδεσμο: http://bit.ly/moec-02.

Σημειώνει ότι οι επικεφαλής του Γραφείου Πρόληψης Κυκλοφορίας, Φωτισμού και Έρευνας της Κεντρικής Αστυνομικής Αρχής της Κύπρου, σύμβουλος του Υπουργού Οδικής Ασφάλειας, Jason Senecis, θα παρουσιάσουν τα τελευταία στατιστικά στοιχεία και θα εξηγήσουν τους κύριους λόγους. ,

Πρόσθεσε ότι οι παρουσιάσεις θα περιλαμβάνουν την παροχή συμβουλών στους μαθητές στο οδικό δίκτυο ως πεζοί, επιβάτες και οδηγοί για την ασφαλή κυκλοφορία τους.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών, επιπλέον, θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις διατάξεις του Κώδικα Κυκλοφορίας και τη νομοθεσία για την έκδοση αδειών οδήγησης.

Στη διάλεξη θα παρακολουθήσουν δύο πρέσβεις της οδικής ασφάλειας το 2021 – Μαρίνα Κυριακού και Ραφαέλα Μιλτιάτου.

Η κυρία Κυριάκου θα αναλύσει τα θέματα της ασφαλούς ποδηλασίας μέσω της γνώσης και της προσωπικής της εμπειρίας ως δήμαρχος Λευκωσίας, και η κα Ραφαέλα Μιλτιάδου θα αναλύσει την ασφαλή κίνηση πεζών και ατόμων με αναπηρία στο οδικό δίκτυο.:

Η διάλεξη θα τελειώσει με “G. «Ο Μαυρίκιος» του Λένσα Κατελάρ για την ανάπτυξη και βελτίωση της οδικής συνείδησης των νέων.

Πηγή: KYPE

Source