Υψηλότερο επίπεδο νοσηλείας λόγω κοροναϊού στις ΗΠΑ

Υψηλότερο επίπεδο νοσηλείας λόγω κοροναϊού στις ΗΠΑ

Αναφέρθηκε ότι το «υψηλότερο επίπεδο» παρατηρήθηκε σε νοσηλεία λόγω κοροναϊού στις ΗΠΑ

Υψηλότερο επίπεδο νοσηλείας λόγω κοροναϊού στις ΗΠΑ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Συγκέντρωση εθνικών δεδομένων στις ΗΠΑ ΚορωνοϊόςΣύμφωνα με το έργο παρακολούθησης, ο αριθμός των νοσηλευόμενων σε νοσοκομεία λόγω του Kovid-19 καταγράφηκε τη Δευτέρα σε 121 χιλιάδες 235.

Ενώ 22 χιλιάδες 592 αυτού του αριθμού, που είχε δηλωθεί ως το υψηλότερο επίπεδο που παρατηρήθηκε μέχρι στιγμής, νοσηλεύθηκαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας, σημειώνεται ότι ο αριθμός των ασθενών Kovid-19 που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία σε νοσοκομεία από τις 2 Δεκεμβρίου δεν έχει πέσει κάτω από τις 100 χιλιάδες.

Σε κρατική βάση, σημειώθηκε ότι το Τέξας σημείωσε το «υψηλότερο επίπεδο με 11 χιλιάδες 351 ασθενείς με Kovid-19 υπό νοσοκομειακή περίθαλψη» και τον αριθμό των επιδημικών ασθενών σε νοσοκομεία της Βόρειας Καρολίνας και του Αρκάνσας.

Μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ABC, ο κυβερνήτης του Αρκάνσας, Asa Hutchinson, δήλωσε ότι θα χρειαστούν λίγες μέρες για να διαπιστωθεί εάν η αύξηση των νοσηλείας οφείλεται στη συσσώρευση μετά το μεγάλο χριστουγεννιάτικο διάλειμμα.

“Πολλές περιπτώσεις συνεχίζουν να επιβαρύνουν το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, ανεξάρτητα από το τι”, δήλωσε ο Χάτσινσον. είπε.

Σύμφωνα με το “Worldometers”, το οποίο συγκέντρωσε δεδομένα Kovid-19, περισσότεροι από 11 εκατομμύρια 700 χιλιάδες ασθενείς Kovid-19 έχουν αναρρώσει μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ, των οποίων ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων πλησίασε τα 20 εκατομμύρια, και περισσότεροι από 343 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν λόγω της νίκης του ιού.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source