Φανιέρος. “Είμαι εναντίον της Ομοσπονδίας / πηγαίνουμε στο σάντουιτς στις συγκεντρώσεις”

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος ήταν σκληρός στις δηλώσεις του για το Supersport FM 104.0, λέγοντας ότι ήταν εναντίον του KOP από σήμερα.

Αναλυτικά.

“Η FIFA αποφάσισε ότι οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές, καθώς δεν ισχύει για τους κανονισμούς του ΚΚΚ, երկու δύο μεταφορές ανά παίκτη είναι έγκυρες. Τι κάνει εκεί για να μας κάνει ευτυχισμένους; Οι ομάδες έχουν προβλήματα, η καταστροφή ομάδων και παικτών δεν ισχύει για το KOP. Ο παίκτης ήρθε από τη Βραζιλία με τη σύζυγό του, έκανε 15 δοκιμές, δεν τον αφήσαμε να πάει στην Ελλάδα, και τώρα του λέμε ότι δεν μπορεί να παίξει. Το KOP λέει ότι είναι δύσκολο να πολεμήσεις γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον χάρτη. «Ο παίκτης θέλει να φύγει τώρα, αυτό δεν είναι το πρόβλημα, πολλοί παίκτες», είπε στην αρχή.

Και συνέχισε. “Τι βάζουμε λοιπόν στον χάρτη;” Πόσα χρήματα θα λάβουμε; Γιατί δεν θέσαμε αυτόν τον όρο με τον τρόπο που έχουν άλλες χώρες; Όταν παρακολουθούμε, παίρνουμε μια μονομερή απόφαση, αφήστε τους να αποφασίσουν. Θα κυνηγήσω αυτόν τον παίκτη, αλλά φωνάζω για να ακούσω και να βοηθήσω την ομάδα. Από σήμερα θα δουν ένα άλλο Faniero. Είμαι ο ηγέτης της ομάδας πρώτης κατηγορίας, θα απαιτήσω τα δικαιώματά μου. Από σήμερα δηλώνω κατά της Ομοσπονδίας. Εδώ και 2-3 χρόνια, ζητάμε από τους παρατηρητές να μην επιβάλουν πρόστιμα και όχι μόνο αυτό. Θέλω να δω ποιοι είναι οι παρατηρητές, ποιοι είναι οι συγγενείς τους. Καλώ το KOP να αφαιρέσει τα ονόματα. Πηγαίνουμε σε πάρτι εκεί, τρώμε 1-2 σάντουιτς χωρίς τυρόπιτα, κάνουν 1-2 ό, τι θέλουν և πάμε. “Σου είπα σήμερα, άλλο ένα Φανιάρο.”

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος ήταν σκληρός στις δηλώσεις του για το Supersport FM 104.0, λέγοντας ότι ήταν εναντίον του KOP από σήμερα.

Αναλυτικά.

“Η FIFA αποφάσισε ότι οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές, καθώς δεν ισχύει για τους κανονισμούς του ΚΚΚ, երկու δύο μεταφορές ανά παίκτη είναι έγκυρες. Τι κάνει εκεί για να μας κάνει ευτυχισμένους; Οι ομάδες έχουν προβλήματα, η καταστροφή ομάδων και παικτών δεν ισχύει για το KOP. Ο παίκτης ήρθε από τη Βραζιλία με τη σύζυγό του, έκανε 15 δοκιμές, δεν τον αφήσαμε να πάει στην Ελλάδα, τώρα του λέμε ότι δεν μπορεί να παίξει. Το KOP λέει ότι είναι δύσκολο να πολεμήσεις γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον χάρτη. «Ο παίκτης θέλει να φύγει τώρα, αυτό δεν είναι το πρόβλημα, πολλοί παίκτες», είπε στην αρχή.

Και συνέχισε. “Τι βάζουμε λοιπόν στον χάρτη;” Πόσα χρήματα θα λάβουμε; Γιατί δεν βάλαμε αυτόν τον όρο με τον τρόπο που έχουν άλλες χώρες; Όταν παρακολουθούμε, παίρνουμε μια μονομερή απόφαση, αφήστε τους να αποφασίσουν. Θα κυνηγήσω αυτόν τον παίκτη, αλλά φωνάζω για να με ακούσουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Από σήμερα θα δουν ένα άλλο Faniero. Είμαι ο ηγέτης της ομάδας πρώτης κατηγορίας, θα απαιτήσω τα δικαιώματά μου. Από σήμερα δηλώνω κατά της Ομοσπονδίας. Εδώ και 2-3 χρόνια, ζητάμε από τους παρατηρητές να μην επιβάλουν πρόστιμα και όχι μόνο αυτό. Θέλω να δω ποιοι είναι οι παρατηρητές, ποιοι είναι οι συγγενείς τους. Καλώ το KOP να αφαιρέσει τα ονόματα. Πηγαίνουμε σε πάρτι εκεί, τρώμε 1-2 σάντουιτς χωρίς τυρόπιτα, κάνουν 1-2 ό, τι θέλουν և πάμε. “Σου είπα σήμερα, άλλο ένα Φανιάρο.”

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος ήταν σκληρός στις δηλώσεις του για το Supersport FM 104.0, λέγοντας ότι ήταν εναντίον του KOP από σήμερα.

Αναλυτικά.

“Η FIFA αποφάσισε ότι οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές, καθώς δεν ισχύει για τους κανονισμούς του ΚΚΚ, երկու δύο μεταφορές ανά παίκτη είναι έγκυρες. Τι κάνει εκεί για να μας κάνει ευτυχισμένους; Οι ομάδες έχουν προβλήματα, η καταστροφή ομάδων και παικτών δεν ισχύει για το KOP. Ο παίκτης ήρθε από τη Βραζιλία με τη γυναίκα του, έκανε 15 δοκιμές, δεν τον αφήσαμε να πάει στην Ελλάδα, τώρα του λέμε ότι δεν μπορεί να παίξει. Το KOP λέει ότι είναι δύσκολο να πολεμήσεις γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον χάρτη. “Ο παίκτης θέλει να φύγει τώρα, αυτό δεν είναι το πρόβλημα, πολλοί παίκτες”, είπε στην αρχή.

Και συνέχισε. “Τι βάζουμε λοιπόν στον χάρτη;” Πόσα χρήματα θα λάβουμε; Γιατί δεν βάλαμε αυτόν τον όρο με τον τρόπο που έχουν άλλες χώρες; Όταν παρακολουθούμε, παίρνουμε μια μονομερή απόφαση, αφήστε τους να αποφασίσουν. Θα κυνηγήσω αυτόν τον παίκτη, αλλά φωνάζω για να με ακούσουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Από σήμερα θα δουν ένα άλλο Faniero. Είμαι ο ηγέτης της ομάδας πρώτης κατηγορίας, θα απαιτήσω τα δικαιώματά μου. Από σήμερα δηλώνω κατά της Ομοσπονδίας. Εδώ και 2-3 χρόνια, ζητάμε από τους παρατηρητές να μην επιβάλουν πρόστιμα και όχι μόνο αυτό. Θέλω να δω ποιοι είναι οι παρατηρητές, ποιοι είναι οι συγγενείς τους. Καλώ το KOP να αφαιρέσει τα ονόματα. Πηγαίνουμε σε πάρτι εκεί, τρώμε 1-2 σάντουιτς χωρίς τυρόπιτα, κάνουν 1-2 ό, τι θέλουν և πάμε. “Σου είπα σήμερα, άλλος ένας Φανιάρος.”

Source