Φανιέρος. “Η πέμπτη φωνή ψήνει, την μυρίσαμε. Το AEL είναι ένα πρωτάθλημα “

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα μετά από πρόταση για αλλαγή της ανακοίνωσης του πρωταθλήματος και μια προσπάθεια να φιλοξενήσουν 14 ομάδες την επόμενη σεζόν. Η μεταφορά του APOEL στην υποστήριξη των άλλων τριών ομάδων (Απόλλωνα, Ανόρθωση, Ομόνοια) ը η ψήφος κατά της προσφοράς των 14 ομάδων οδήγησε σε μια έντονη αντίδραση από μικρές μεσαίες ομάδες.

Μιλώντας στο Active Radio (107,4 և 102,5) և κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Score a Goal”, ο Πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος συμφώνησε με τον συνεργάτη του Doxa Κώστα Χριστοδούλου (διαβάστε τις αποκαλύψεις του Προέδρου του Πρόσφυγα), τονίζοντας ότι ενδέχεται να μην κάνουν αυτό που θέλουν 4-5 κλαμπ . Ο ισχυρός άντρας του Ερμή δήλωσε ότι οι ομάδες που είναι εναντίον των 14 ομάδων προσπαθούν να «ψήσουν» τον εκπρόσωπο των μικρών κατηγοριών.

Αναλυτικές ανακοινώσεις

Ο κ. Χριστοδούλου μίλησε για την επανάσταση, είστε επίσης υπέρ. “Δεν είναι θέμα επανάστασης, είναι θέμα τακτικής που πρέπει να γίνει κάποια στιγμή. Στο ποδόσφαιρο, είμαστε ορισμένοι άνθρωποι που σπαταλούν ώρες, χρήματα, στερούν από τις οικογένειές μας πράγματα για το ποδόσφαιρο. Αν κάποιοι άνθρωποι θέλουν να πάρουν ομάδες, ας τους πάρουμε και να τους οδηγήσουμε με τον τρόπο που θέλουν. Οι μεγάλοι θέλουν 12 ομάδες. Το κάναμε πριν από χρόνια, είπαμε ότι οι υποχωρούσες ομάδες θα πρέπει να λάβουν 150.000 ευρώ, ώστε να μην χαθούν. Όλοι ήταν παρόντες. Δηλαδή, η ομάδα που θα μειωθεί δεν πρέπει να καταστραφεί. Όσοι στέλνονται στο εξωτερικό λαμβάνουν χρήματα, τίποτα εδώ Πηγαίνετε στην τάξη Β, χάνετε, δεν έχετε μέλλον. Επειδή δεν έχετε μέλλον, ακόμη και όταν βρίσκεστε στη δεύτερη θέση. Επενδύετε χρήματα για να βγείτε από το First Division. Σεβόμαστε τις μεγάλες ομάδες, θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την AEL για τη στάση του προέδρου της. «Δεν είναι φυσιολογικό να ζούμε με την επιδημία».

Δεν θα σεβόμαστε την απόφαση των άλλων; Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωση: “Γιατί δεν μιλάς για τους Κίκις Φίλιππο, Σαλαμίνα, Φανιέρο, Πάφο;” Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς εμάς. Εάν δεν θέλετε να παρακολουθείτε παιχνίδια APOEL մ Omonia κάθε εβδομάδα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες ΑΕΛ και ΑΕΚ, που επέστρεψαν στη νεολαία για το καλό του ποδοσφαίρου, για να πούμε ότι εμείς, οι νέοι, κάποια στιγμή που αυτές οι ομάδες θέλουν να περάσουν από κάτι που θα απαντήσουμε. Θα είναι το ίδιο με τα κόμματα που συνεργάζονται μεταξύ τους. “

Ναι, αλλά γιατί ενοχλείτε τώρα; Είναι αντιδημοκρατικό όταν ψηφίζουν κάτι άλλο; “Κατά τη διάρκεια της έγκρισης του πρωταθλήματος 12 ομάδων, υποσχέθηκε ότι όσοι μείνουν πίσω θα λάβουν χρήματα. Και γι ‘αυτό το αποδεχτήκαμε. “Επειδή αυτοί που εμπίπτουν στη δεύτερη κατηγορία, όσοι δεν έχουν χρήματα από την τηλεόραση, θα είχαν χρήματα.”

Γιατί οι ομάδες είναι αρνητικές; “Η ΑΕΛ και η ΑΕΚ δίνουν προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο. Σήμερα είμαστε κάτω, αύριο θα είναι. 3-4 ομάδες πέρασαν από μια επιδημία, οπότε προτάθηκε να αλλάξει η ανακοίνωση. Είμαστε ποδόσφαιρο. Ζούμε σε μια κακή κατάσταση, և σε κακές καταστάσεις πρέπει να βρείτε λύσεις. Εάν οι τέσσερις ομάδες (π.χ. APOEL, Apollon, Anorthosis, Omonia) θέλουν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο, πάρτε όλα τα χρήματα… Μάθετε αν αυτές οι τέσσερις ομάδες παίρνουν τα χρήματα. Θέλουν να έχουν λιγότερα παιχνίδια, ώστε να μπορούν να βγάλουν το σχέδιό τους και να πάρουν όλα τα χρήματα. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες, δεν μπορούν να αποσυναρμολογηθούν. “Είμαι με τον Καραβίδα για να μπορέσουμε να λάβουμε νομικά μέτρα για να το αλλάξουμε αυτό.”

Θα αλλάξετε νόμιμα τον τρόπο ψηφοφορίας; Αυτό το 4/5 είναι άδικο. “Λοιπόν, το είδες αλλού;” Δεν υπάρχει πουθενά. “

Θα θέλατε οι ομάδες έντεκα ομάδων να έχουν πέντε Κύπριους; “14 ομάδες είναι ένα πλεονέκτημα για όλους. Ακόμη και 16 ομάδες. Όταν η Κύπρος παίζει στην πρώτη κατηγορία, είναι πιο έμπειρη και έτοιμη να μετακομίσει στο εξωτερικό. Όταν παίζει στο Division B, καμία ομάδα δεν θα το δει. Αυτές οι τέσσερις ομάδες που λένε “όχι” προσπαθούν να τις βρουν με ομάδες B և C επειδή έχουν οικονομικές συναλλαγές μεταξύ τους, έχουν δουλειές, κρατούν τα έγγραφα της άλλης. Ναι, υπάρχουν συμμετέχοντες στην έρευνα. «Πάμε μέσα, θα δούμε στο μέλλον».

Πριν προχωρήσουμε περισσότερο, είναι αλήθεια ότι η ψηφοφορία των νέων, των κριτών “Κάθε τμήμα έπρεπε να οδηγήσει το δικό του μέρος. Οι διαιτητές, PASP, οι προπονητές έπρεπε να είναι μαζί μας. “Πρέπει να έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Πρέπει να έχουν ψηφίσει;”

Με άλλα λόγια, εάν σας έλεγαν να πάτε σε 12 ομάδες και εκείνοι που εκδιώχθηκαν θα πληρώνονταν, θα δεχτήκατε; “Με αυτούς:” Εάν η ομάδα υποχωρήσει και πληρωθεί, θα είναι σε θέση να επιβιώσει. “

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η πέμπτη αρνητική ψήφος «ψήνεται» έτσι ώστε το αίτημά σας να μην πάει σωστά; “Ναι, είναι ψημένο, το μυρίσαμε, θα παρέμβουμε.”

Ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα; “AEL”.

Το λέτε αυτό επειδή είναι υπέρ σας στη δημοσκόπηση; “Όχι, γιατί είναι η καλύτερη ομάδα. Πήρα μια κλήρωση μαζί τους χθες. Για να δείτε πόσο ξεκάθαρη είναι η κατάσταση. Άκουσα ότι ο Ερμής θα δώσει γιατί ο κ. Σοφοκλής ψήφισε ναι. Δεν είναι όλα όπως νομίζετε. “Δεν κάνω τέτοια πράγματα.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source