ΦΑΝΙΕΡΟΣ. Attack on APOEL (VOICE) – Super Sport FM

Στο SupersportFM 104, ο Πρόεδρος της Ερμής Λουκάς Φανιέρος είπε πολλά σημαντικά πράγματα, σημειώνοντας ότι ήταν θυμωμένος και απογοητευμένος με τις πρόσφατες αποφάσεις.

“Νομίζω ότι καταφέραμε να πάρουμε τους πόντους που δεν πήραμε τόσο πολύ. Είδα μια παθιασμένη ομάδα στο γήπεδο, μια ομάδα ήθελε να σκοράρει. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίγωνο. “

“Αφήστε μερικούς ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι δεκατέσσερις ομάδες αυτής της κατηγορίας να το δουν, επειδή θέλουν να παίξουν μόνοι τους, πολύ απλά επειδή δεν τους αρέσουν οι αγώνες. “Αυτό που θέλουν είναι να παίξουν μόνοι τους, να αποφασίσουν για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, έως ότου οι μικρές ομάδες χωριστούν σε μικρές κατηγορίες.”

Μ:πόνους για ομάδες αποφοίτησης. “Κάθε ομάδα που πηγαίνει στη δεύτερη κατηγορία θα είναι καταστροφή. Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται, αλλά μόνο στην τσάντα τους. Έχετε πέντε ή έξι ομάδες և λήψη διαφημίσεων »

Τέσσερις τάξεις. “Μιλάμε για το APOEL γιατί ήταν μια ομάδα που ήταν μαζί μας στις δέκα κορυφαίες αποφάσεις από την αρχή. Μας διαβεβαίωσε ότι θα μας υποστήριζε, αλλά λίγες μέρες αργότερα πήρε μια άλλη απόφαση – είναι δικό τους δικαίωμα. Δεν θα είμαστε αδρανείς καθώς έρχεται το καλοκαίρι, άλλες γενικές συναντήσεις όπου θα ζητήσουμε κάποια πράγματα και θα τα λάβουμε. Η ΑΕΚ և Η ΑΕΛ κατάλαβε το πρόβλημα, οπότε έπρεπε να διορθώσουν κάποια πράγματα λόγω της επιδημίας. Η ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της, γιατί είναι ωραίο να πούμε ότι η APOEL πήρε την απόφασή της, αλλά δεν ήταν η απόφαση στην αρχή, επειδή μετρήσαμε τις ψήφους, είπαμε ότι θα περάσει λόγω του APOEL, ήταν η Πάφος. Φυσικά, η Πάφος επέλεξε αυτήν την απόφαση επειδή είχε καταγγελίες από πέρυσι, αλλά ας δούμε πώς θα γίνουν τα πράγματα στη δεύτερη ομάδα, և οι άνθρωποι θα καταλάβουν. Είμαστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι, γιατί κατέστρεψαν τις ομάδες που θα πάνε στο τέλος, ακόμη και στην επιδημία, προσφέροντας Ν. Ο κύριος χαρακτήρας της Σαλαμίνας. Το πιο λογικό ήταν να πέσουν δύο ομάδες, όπως είπαμε στην αρχή, և δύο να ανέβουν σε αυτήν την κατηγορία, στη συνέχεια να δημιουργήσουν ξανά τα γκρουπ, կ περισσότεροι Κύπριοι να παίξουν πιο ενεργά όπως τώρα. “Μερικοί άνθρωποι, επειδή θέλουν να παίξουν με τον τρόπο που θέλουν, βλέπουμε επίσης προληπτικά αποτελέσματα.”

Για τη νίκη επί της Ντόξα. “Ο Νικόλαος Μαρτίδης έχει αλλάξει πολύ. Υπάρχουν πολλά άτομα στην ομάδα, δεν συμφωνώ με ένα άτομο να παίρνει αποφάσεις στην ομάδα, αναφέρομαι στον προπονητή. Κάθε προπονητής προπονητή πρέπει να δώσει τη γνώμη του և έχει 95% να διαχειριστεί το μέρος του, και το υπόλοιπο 5% στον βοηθό, τη διοίκηση և άλλους υπαλλήλους. “Δύο μάτια με οκτώ μάτια είναι καλύτερα.”

ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΕ LUKA FANIERO


Στοιχηματίστε στην ALFA. Παίξτε online և λάβετε μπόνους 100% έως 100 եվ στην πρώτη κατάθεση

Source