Φεύγοντας από τη Βρετανία, μπήκε στην καραντίνα και «αναβίωσε» το ξενοδοχείο

Πέντε πτήσεις αναμένονται σήμερα, Σάββατο, από το Ηνωμένο Βασίλειο στο αεροδρόμιο της Πάφου. Σύμφωνα με το αεροδρόμιο, αναμένονται πτήσεις από Μπρίστολ, Εδιμβούργο, Λούτον, Γκάτγουικ, Στάντστεντ (Λονδίνο), Easy Jet και Ryan Air.

Επιπλέον, δύο πτήσεις από Γκάτγουικ προς Στάντστεντ αναμένεται από το Ηνωμένο Βασίλειο στο Αεροδρόμιο Πάφου αύριο, Κυριακή. Μόλις φτάσουν οι επιβάτες, όλοι οι επιβάτες υποβάλλονται σε εργαστηριακό τεστ για το Covid-19 και στη συνέχεια μεταφέρονται με λεωφορείο σε ξενοδοχεία καραντίνας για υποχρεωτική επάρκεια επτά ημερών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε ένα από τα ξενοδοχεία στην Πάφο, όπου ήταν σε καραντίνα μετά την άφιξή του από το Ηνωμένο Βασίλειο, προκάλεσε ένα συμβάν.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί οργή, ως αποτέλεσμα της οποίας διαμαρτυρήθηκαν οι άλλοι κάτοικοι της καραντίνας. Οι αστυνομικοί της Πάφου πήγαν στη σκηνή հետո μετά τις σχετικές οδηγίες, η γυναίκα συμμορφώθηκε.

Source