Φεύγουν τη νύχτα, προωθούνται ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση (εάν συμπεριφέρονται “απαράδεκτα”)

Η Κύπρος είναι μια χώρα όπου κάποιος ενεργεί, η οποία, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο, ήταν «απαράδεκτη, ηθικά απαράδεκτη, συχνά χυδαία, αλλά« ταπεινωτική τόσο για αυτόν όσο και για εκείνους που τον επηρεάζουν »(sic) և

Τρόποι Σύμφωνα με τον Ανώτατο Ηγέτη, “αυτή η συμπεριφορά στο χώρο εργασίας τον εξέθεσε πάντα ως επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής, αλλά στο κράτος γενικά και κατά συνέπεια στη διπλωματική υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία του ανέθεσε μια χώρα στο εξωτερικό “

Տղ Αυτό το αγόρι υποστηρίζεται από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, μετά την οποία θα επιλέξει να συνταξιοδοτηθεί από τον βαθμό Α13 (πληρεξούσιος υπουργός) στον Α15 (πρέσβης).

Ίσως η EDY, που θέλει να ανταμείψει ένα συγκεκριμένο άτομο για αυτό που αναφέρει το Ανώτατο, θα πρέπει να τον κλείσει μόλις επιλυθεί η επιδημία եթ πακέτο διακοπών. Εκτός από το Ιράν և Αυστρία, προτιμάται
Έχουμε πει πολλές φορές. Αυτό το #Pelotopus υπάρχει ταυτόχρονα λόγω συμπτώσεων. Και καλή τύχη.

Ήμασταν η μόνη χώρα της οποίας ο πρέσβης έπεσε στην Τεχεράνη – ο αξιωματούχος της πρεσβείας στην Τεχεράνη μετά το 1979 – στην πραγματικότητα, το Ιράν, έπρεπε να συλληφθούμε σχεδόν τόσο γρήγορα όσο το Ισραήλ πήρε τους δικούς του διπλωμάτες – αξιωματούχους. Η πρωτεύουσα του Ιράν, όταν οι μουλάδες ανέτρεψαν τον Shah.

Το μικρό μας Kiprula είναι πάντα το πρώτο σε κάτι τέτοιο. Θυμάμαι ότι ένα υποκατάστημα του Υπουργείου Εξωτερικών ανέβηκε όταν ο Πάτροκλος έγραψε ένα αγαπημένο, βιτρό σχολιασμό ενός κυπριακού διπλωμάτη από το “Tales Cafe” των Κυπριακών Ταχυδρομείων όταν δεν χειραψούσαν τις πρεσβείες τους, τα έθαψαν στα στήθη των υπαλλήλων τους. Απώλεια!

Φυσικά, το πρόβλημα δεν είναι να ευθυγραμμίσουμε το διπλωματικό σώμα μας, όταν είναι σαφές ότι, παρά τον μεγάλο αριθμό χάους στις πρεσβείες μας, η συντριπτική πλειοψηφία κάνει εξαιρετική δουλειά, և ακόμη και τους ανήσυχους ανθρώπους που ασχολούνται με το x. Παίζουν με ενοικιάσεις σπιτιών, κλέβουν διάφορα πράγματα, χειραψία, αποπλανώνουν την πολιτεία, οργανώνουν πάρτι με καλώντας κορίτσια κ.λπ., είναι ένα μικρό μέρος. Σχετικά με το πρόβλημα.

Τα περισσότερα από τα προβλήματα είναι διάφορα αναστατωμένα, αναστατωμένα, εξαντλημένα, περίπλοκα և μειωμένα μειωτικά և μειώσεις που κάνουν τις ζωές άλλων μαρτύρων.

Βλέπουμε πώς υπηρετούν σε πρεσβείες στην Ευρώπη, αλλού, νομίζουμε πόσο τυχεροί είναι, αλλά πιστέψτε με, υπάρχει συνήθως αυτό ή τέτοιο πρόβλημα. Όπως πάντα στην Κύπρο, κερδίζουν επίσης γρήγορα δυναμική. Εάν έχει ένα δευτερόλεπτο / δευτερόλεπτα, οι πρεσβείες μας πηγαίνουν στην κόλαση.

Το πρόβλημα είναι η ανοχή του κράτους για όλα αυτά τα φαινόμενα. Δεν χρειάζεται καν να συζητηθεί το γεγονός ότι το EDY βάζει τέλος σε μια μέρα.

Και η κατάσταση στο Υπουργείο Εξωτερικών μας είναι ατελείωτα χειρότερη. Με την πάροδο του χρόνου, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους εργάζονται μέρα και νύχτα για να κάψουν τα υπόλοιπα, και οι τελευταίοι πρέπει να ασχοληθούν με το πώς να το αποφύγουν.

Φυσικά, δεν πρέπει να εκπλαγούμε, δεδομένου ότι προηγούμενοι χρόνοι, όταν οι πρεσβευτές ήταν συχνά πολιτική επιλογή. Από τον Ντίνο Μιχαηλίδη στους φερόμενους δολοφόνους του Στεφάνη Στεφανίδη

Μια παράδοση που επέστρεψε από τον Πρόεδρό μας για να εξοφλήσει τα χρέη κάποιου που του πρόσφερε πολιτικές υπηρεσίες είναι τώρα σε διακοπές σε μια από τις πιο ισχυρές πρεσβείες μας.

Αλλά πόσο θα διαρκέσει αυτή η σταθερότητα; Πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε έως ότου η ζήλο εκπαίδευση և εξέχοντες άνθρωποι που υπηρετούν στο διπλωματικό σώμα μας είναι πάρα πολύ, πάρα πολύ, για να είναι σε θέση να κάνουν τη δουλειά τους;

Δεν είναι ντροπή στο τέλος της ημέρας; Δεν είναι λυπηρό το μέρος; EDY Θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί μας;

Source