Φοβόταν για τη ζωή του, άλλαζε συχνά αυτοκίνητα. Παλαιές περιπτώσεις partners ερευνητικοί συνεργάτες (φωτογραφία-βίντεο)

Φοβόταν για τη ζωή του, άλλαζε συχνά αυτοκίνητα. “Διαβάστε” οι δολοφόνοι του χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή – Υποθέσεις που σχετίζονται με τους συντελεστές του στο Κέντρο Ερευνητικών Φορέων

Το κίτρινο Lamborghini στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Mariontkias ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που οδήγησε τελευταία. Σύμφωνα με πληροφορίες άλλαξε αυτοκίνητα συχνά από φόβο για τη ζωή του.

Χθες πήγε στη Λευκωσία, άφησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και πήρε ένα κίτρινο Lamborghini.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα αύξησε τις άμυνες του, αλλά παραμένει άγνωστο γιατί κυκλοφόρησε μόνος του χθες.

Όπως ήδη αναφέρθηκε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, ο “Μαριώτικας” ήταν μια γνωστή προσωπικότητα των αρχών, γεγονός που από την αρχή μετέτρεψε την έρευνα της υπόθεσης δολοφονίας σε εκκαθάριση λογαριασμών.

Παλιές περιπτώσεις և συνεργάτες στο προσκήνιο

Το θύμα καταδικάστηκε στο παρελθόν από το Ποινικό Δικαστήριο της Λάρνακας σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για παραβάσεις ναρκωτικών. Συνελήφθη τον Μάιο του 2019 στην επαρχία Λάρνακας για μεταφορά 1,5 κιλών κοκαΐνης.

Αυτό δεν ήταν μόνο η ανησυχία των αρχών. Μερικές από τις ενέργειές του և σχέσεις με ορισμένα άτομα ήταν μεταξύ των λόγων που είχε επανειλημμένα προσφύγει στην αστυνομία.

Ο οδηγός έλαβε μια σειρά από πυροβολισμούς στο κεφάλι του θύματος αφού έσπασε το τζάμι της πόρτας του. Ωστόσο, οι εγκληματίες φάνηκαν να “διάβασαν” καλά, δημιουργώντας μια άμαξα κοντά στο Μάρτιος όταν επέστρεψε στο σπίτι. Αυτή ήταν η καθημερινή του ρουτίνα. Όταν η ταχύτητα επιβραδύνθηκε στον άνεμο δρόμο, πήραν την ευκαιρία να ανοίξουν φωτιά. Οι σφαίρες χτύπησαν το κεφάλι και τα χέρια του.

Οι έρευνες των ερευνητών της Λάρνακας TAE βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την αρχή, όπως και οι έρευνες διαφόρων ατόμων.

https://www.youtube.com/watch?v=geADGtciyWY:

Source