Φορτηγό φορτωμένο με κρεμμύδια

πανό99

Το φορτηγό με το κρεμμύδι που έφτανε προς την Αμμόχωστο από την κατεύθυνση της Λευκωσίας εντός του 1ου χιλιομέτρου από τον κεντρικό δρόμο της Αμμοχώστου Λευκωσίας βγήκε από τον έλεγχο του οδηγού και έπεσε.

Στο ατύχημα, ο 32χρονος Muhammet Mahmud Tulayev, ο οδηγός του οχήματος, τραυματίστηκε και παρατηρήθηκε στην Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης του Κρατικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

πανό134

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το Τουλάγιεφ είχε σπασμένη πλάτη.

Τα κρεμμύδια που φορτώθηκαν στο φορτηγό ήταν διάσπαρτα στο συμπόσιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από τον αστυνομικό Τύπο, το ατύχημα που συνέβη περίπου στις 19:00. Αυτό συνέβη όταν ο Muhammet Mahmud Tulayev, στην εθνική οδό Λευκωσίας – Αμμοχώστου, οδηγούσε στην κατεύθυνση της Αμμοχώστου με ένα όχημα LP 691 με κρεμμύδι κάτω από τον έλεγχό του, όταν μπήκε στη στροφή προς τα αριστερά κοντά στην είσοδο της Αμμοχώστου κοντά στην είσοδο της Αμμοχώστου, έχασε τον έλεγχο διεύθυνσης και βγήκε από το αριστερό μέρος του δρόμου και έπεσε από το αριστερό μέρος του δρόμου .

Ανακοινώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος, Tulayev, ο οποίος τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, τέθηκε υπό παρακολούθηση στο Κρατικό Νοσοκομείο της Αμμοχώστου με τη διάγνωση ενός κατάγματος στη μέση του.

Source