Φρένο από το Diudi, επιταχυντής για τέσσερις από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σωκράτης Διόδης έκλεψε τη φήμη από τον Αργύρη Καμπέτση.

Ο 21χρονος σκόραρε για πρώτη φορά μετά το Νέο Έτος 2019 և με το δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη 1-0 στη Θεσσαλονίκη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι απίστευτες αναφορές των πρώην «κίτρινων» που έδωσαν «τρεις βαθμούς» για τρίτη συνεχόμενη φορά. “Στο τριφύλλι”!

Με εξαιρετικό “διπλό” “Cl. Στο πιο αποφασιστικό παιχνίδι της χρονιάς, το “Wickelidis”, πιθανότατα η ομάδα του Laszlo Bologna συνεχίζει την αντεπίθεσή της, μειώνοντας τώρα τη διαφορά του από τον τέταρτο Άρη και την Ευρώπη κατά 5 βαθμούς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη νίκη του Σωκράτη Ντίδη εναντίον της πρώην ομάδας του εκτός έδρας από τότε που ήρθε στην Αθήνα το 2017. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν έχει σκοράρει ο Άκης Μάντζιος, κάτι που συμβαίνει εδώ και 10 χρόνια.

Στο μυαλό του προπονητή. Ο Laszlo Bologna έθεσε πρώτη την Emanuilidis-Campetsis στον Παναθηναϊκό και επέστρεψε ο Jose Mauricio. Ειδικότερα, στον προπονητή της Ρουμανίας 4-3-3, ο Σωκράτης Ντίντις φορούσε βασικά γάντια, και από αριστερά προς τα δεξιά, οι Γουουάνκαρ, Πούγκουρας, Σνάφελντ και Μόλο ήταν στην άμυνα. Οι Velet, Mauricio και Alexandropoulos έπαιξαν στο κέντρο, με τον Ιωάννη στην αριστερή πλευρά, τον Εμμανουηλίδη στα δεξιά και τον Καμπέτση στην κορυφή.

Στον Άρη, ο Άκης Μάντζιος έκανε κάποιες αλλαγές. Ο Kiambanis κάθισε στο τέλος, ο Sundgren ήταν στα δεξιά στην άμυνα και ο Ioannu ήταν στα αριστερά. Ο Benaluan και ο Rose ήταν οι αναστολείς, ο Go Ego έπαιξε με τον Matija στο κέντρο και ο Lopez ήταν στην κορυφή της επίθεσης, ακολουθούμενος από τους Gama, Mateo և Mancini.

Αγώνας:

Το κουνέλι, που επρόκειτο να πάρει τον Laszlo Bologna από το καπέλο του, βγήκε. Και στην πραγματικότητα, πολύ σύντομα. Ο Αργύρης Καμπέτσης, ο οποίος έπρεπε να σκοράρει από την 1η Απριλίου 2019, εξαργύρωσε την καλή του απόδοση στο παιχνίδι εναντίον της AEL, ξεκίνησε ως βασικός παίκτης μετά από προειδοποίηση στο 7ο λεπτό, βρήκε το δίχτυ δύο λεπτά αργότερα. Μετά από ένα υπέροχο φάουλ στον Ju Juank և Μετά την καταιγίδα στην άμυνα του Άρη, ο Velett γύρισε δεξιά (η πρώτη βοήθεια στο πρωτάθλημα) ին ο 21χρονος σε ένα άδειο σπίτι. “Έγραψε” 1-0.

Αμέσως μετά το γκολ, ωστόσο, οι παίκτες του τριφυλλιού έδωσαν χώρο στους «κίτρινους» και συσσώρευαν στη μέση του γηπέδου. Ωστόσο, η αμυντική λειτουργία των «πράσινων» ήταν εξαιρετική, ενώ ο Άρης δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι του, κάνοντας πολλά λάθη, και ο Γκαρσία, ο Γκάμα, ο Μαθίας δεν μπορούσαν να βοηθήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την κατάκτηση του Άρη έφτασε το 64% σε μισή ώρα, ο Ντίδης ήταν απλώς θεατής. Στο 37ο λεπτό, τελικά, οι «κίτρινοι» είχαν την πρώτη τους «σαφή» ευκαιρία, τι πιθανότητα. Μπουκέτο με έργο Mancini.

Στα δευτερόλεπτα 45 λεπτά, ο Άρης μπήκε οργισμένος, ιδιαίτερα από τα δεξιά, καθώς ο Εμμανουηλίδης δεν βοήθησε πολύ τον Μώλο, δημιούργησε αρκετές ρωγμές στην «πράσινη» άμυνα. Θα ακολουθήσει μια σταδιακή καταιγίδα, αλλά είναι επίσης μια καταιγίδα των απίστευτων παρεμβάσεων του Διοδίου.

Source