“Φτάσαμε στο σημείο της μη επιστροφής, προτιμώ να μην προπονούμαι”

Η κατάσταση που τον οδήγησε να μιλήσει για την παραίτησή του στον ΑΠΟΕΛ (1-0) μετά τη νίκη της Καρμιώτισσας στο σπίτι αναλύθηκε από τον Chris Mikael.

Λεπτομέρειες για το τι είπε ο Κυπριακός προπονητής ACTIVE …

… το πρόβλημα στην εκπαίδευση. “Όλη η εργασία χρειάζεται άνεση. Σας μιλώ ειλικρινά, καταβάλλεται πολλή προσπάθεια από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την ομάδα. Προσπαθούν με πληρωμές, αλλά και με τους παίκτες που χρειάζονται οι παίκτες. Το πρόβλημα με το γήπεδο είναι τεράστιο. Είναι αδύνατο να φανταστώ ότι μια ομάδα με μεγάλο δήμο ζητάει ένα γήπεδο. Κάπου, τα όρια του καθενός τελειώνουν. Απαιτώ ορισμένα πράγματα στο πλαίσιο του τι μπορούν να μας προσφέρουν. Οι ακαδημίες δεν εκπαιδεύονται, ορισμένα στάδια είναι δωρεάν. Ζητήσαμε ένα γήπεδο για λίγες μέρες, αλλά μας δόθηκε. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το γήπεδο μας, το οποίο βρίσκεται στο δημαρχείο, ασφαλές. Αυτό που μας δόθηκαν δύο φορές την εβδομάδα, μας είπαν ότι θα κλείσουμε στις 25 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, προτού κάνουμε παιχνίδια. Μας συνέβη ότι πριν από τον αγώνα μας ενημερώθηκαν ότι δεν θα μας δοθεί γήπεδο λόγω του γυναικείου παιχνιδιού. “

… Στάδιο Ερμής Πολεμιδίων. “Μόλις έκλεισαν το γήπεδο για λίγες μέρες. Δεν ξέρω γιατί. Είμαι στα σύνορά μου. Το γήπεδο δεν έχει γρασίδι και οι τραυματισμοί έχουν αρχίσει. Δεν έχουμε την ικανότητα να χάνουμε παίκτες γιατί δεν προπονούμαστε σωστά. Για έναν επαγγελματία προπονητή ποδοσφαιριστή, αυτό δεν θα συμβεί το 2021. Δεν θα βγάλουμε άλλες ομάδες, αλλά φτάσαμε χωρίς να επιστρέψουμε. Το κυριότερο είναι το γήπεδο, συνειδητοποιείτε ότι ήταν εδώ και αρκετό καιρό. Στείλαμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά εμφανίζεται το “κλείσαμε”.

… η πρόθεσή του να παραιτηθεί. “Δεν έχω παράπονα από τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι υπόλογος στους παίκτες μου, πέρασαν τις διακοπές τους στο γήπεδο. Τους υποσχέθηκα ότι η κατάσταση θα βελτιωνόταν. Αλλά αν δεν βελτιωθεί, προτιμώ να μην προπονούμαι. “Ως ομοσπονδία, μπορεί να βοηθήσει.”

… το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. “Όλοι γνωρίζαμε τις δύσκολες συνθήκες στο APOEL. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν στη σειρά για δώδεκα. Η δουλειά μας ήταν δύσκολη για εμάς, δεν ξέραμε ποιος θα ήταν μπροστά μας, ποιο σύστημα θα ήταν. Από την άλλη πλευρά, προσπαθούσα να πω στους παίκτες μου ότι η APOEL είναι εναντίον μας. Υπάρχουν παίκτες στη λίστα που έχουν ποιότητα. “Μας δόθηκε μια ευκαιρία όταν ο ΑΠΟΕΛ εξασθενεί, για να βαδίσουμε σοβαρά για να νικήσουμε”

… Κατάσταση ΑΠΟΕΛ: “Δεν θέλω να μιλήσω για τον ΑΠΟΕΛ. Είχε πολλές απουσίες. “

Source