Φτηνές διακοπές 2021 με νέα πώληση στο The Beach

Το ON THE BEACH ξεκίνησε μια πώληση διακοπών το 2021, με έκπτωση έως και 40%.

Η ταξιδιωτική εταιρεία έχει μειωμένα διαλείμματα σε διάφορους προορισμούς, όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Τουρκία.

Η Κρήτη έχει διαμονή πέντε αστέρων, all inclusive τον Ιούλιο για επτά νύχτες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων για £ 550pp

2

Η Κρήτη έχει διαμονή πέντε αστέρων, all inclusive τον Ιούλιο για επτά νύχτες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων για £ 550pp Πίστωση: Getty – Συντελεστής

Η συμφωνία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αν και θα βρείτε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες εάν κάνετε κράτηση νωρίς.

Οι φτηνές διακοπές στα Κανάρια Νησιά περιλαμβάνουν επτά νύχτες στο Λανζαρότε τον Ιούλιο από £ 251pp, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και επτά νύχτες στην Τενερίφη τον Ιούλιο από 275pp £, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων.

Στην Τουρκία τον Ιούλιο, υπάρχουν διαλείμματα τεσσάρων αστέρων, all inclusive για επτά νύχτες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων για £ 538pp ή αυτοεξυπηρέτησης για επτά νύχτες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων για 305pp £.

Εν τω μεταξύ, η Κρήτη έχει διαμονή πέντε αστέρων, all inclusive τον Ιούλιο για επτά νύχτες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων για £ 550pp.

Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ίμπιζα μπορούν να πραγματοποιήσουν διακοπές από £ 336pp τον Ιούλιο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων.

Τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι επί του παρόντος αβέβαιο για πολλούς Βρετανούς, καθώς οι πιο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών έκλεισαν τα σύνορά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω ενός νέου μεταλλαγμένου στελέχους του Covid που εξαπλώθηκε σε Λονδίνο και Νοτιοανατολικά.

Οι διακοπές των Καναρίων Νήσων περιλαμβάνουν επτά νύχτες στην Τενερίφη τον Ιούλιο από £ 275pp, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων

2

Οι διακοπές των Καναρίων Νήσων περιλαμβάνουν επτά νύχτες στην Τενερίφη τον Ιούλιο από £ 275pp, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων Πίστωση: Getty – Συντελεστής

Επιπλέον, οποιοσδήποτε ζει σε περιοχές της κατηγορίας 4 απαγορεύεται επίσης να ταξιδεύει.

Ωστόσο, υπάρχουν μεγάλες ελπίδες για ένα ακμάζον καλοκαίρι ξένων διακοπών, χάρη στη διάθεση των εμβολίων.

Οι Βρετανοί θα πρέπει να μπορούν να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους το επόμενο έτος, δήλωσε η Kate Bingham, επικεφαλής της ειδικής ομάδας για τα εμβόλια.

Η κ. Bingham είπε στο Radio 4: «Η αίσθηση του εντέρου μου είναι ότι όλοι θα κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές. Είναι πιθανό τα άτομα που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να εμβολιαστούν έως τον Απρίλιο και μετά το [Joint Committee on Vaccination and Immunisation] και το Υπουργείο Υγείας θα εξετάσει στη συνέχεια πώς να διευρύνει τους εμβολιασμούς σε άλλους ενήλικες.

“Νομίζω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να είμαστε σε πολύ καλύτερο μέρος για να φτάσουμε σε αεροπλάνα.”

Η Κύπρος έχει γίνει η πρώτη χώρα που επιτρέπει στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες να αποφύγουν τους καραντίνες και τους αρνητικούς περιορισμούς των δοκιμών κορανοϊού.

Το νησί, το οποίο αφαιρέθηκε από τη λίστα ταξιδιωτικών διαδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε ότι οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε ισχύ από τον Μάρτιο του 2021.

Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο σε αυτήν την ιστορία, θα κερδίσουμε έσοδα συνεργατών.

Source