Φυσικά σκεφτείτε τον αέρα της τηλεόρασης “Kiria”. Τι ian ianis Petraki είναι μια σάρωση για το αρχικό μετρητή;

Ο λόγος για την πορεία του Απόλλωνα προς την επιτυχία (μετά από ισοπαλία με την Πάφο) ադառնալ είναι να επιστρέψει, φυσικά, εάν η AEL τους παρακάμψει χθες (αυτό θα συνέβαινε αν οι συμπατριώτες τους είχαν νικήσει τον Καρμιώτη).

Το Papunasvisli δεν μετράει. Ο παίκτης που θα αφαιρεθεί από τη λίστα για να εγγραφεί λογικά θα είναι ο Γάλλος Gakpe. Οι διαδικασίες αλλαγής θα πραγματοποιηθούν εντός των επόμενων 24 ωρών.

Μετά την τελευταία προπόνηση χθες, θα διευκρινίσει εάν ο Agir θα παραμείνει στην αποστολή. Ο Σέρβος τερματοφύλακας Aleksandar Yovanovitch θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σακέτ, ο οποίος υπέφερε εκτός του προγράμματος «Σχέδια», πιθανότατα επίσης «αποκόπηκε» από τον Λάρσον

Απόψε ο Άντης Πετράκης πιθανότατα θα αλλάξει τον αμυντικό στο βραδινό παιχνίδι. Αναμένεται ότι θα δούμε ένα από τα Dabos, Benhop, στην κορυφή της επίθεσης. Φυσικά, δεν θα αντικαταστήσει τα δύο ακραία προς τα εμπρός, το ian anis Pitta ևanan anan ian anniotas, που έχουν σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ειδικά την κυπριακή ομάδα.

Όσον αφορά τις τρεις πρώτες, πιθανότατα θα αποτελείται από τους Ντένικ, Χάμπο Κυριακού και Φλωρεντέ Ματέι. Οι πιθανότητες είναι ότι θα επιλέξει να βάλει τον Dignini πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, καθώς ο ρουμανικός άσος βοηθά πολύ όταν μετακινεί τη μπάλα από τον άξονα στην περιοχή του αντιπάλου. Το “Ding” πιθανότατα θα παραμείνει στον πάγκο.

Το αμυντικό κουαρτέτο πιθανότατα θα είναι το ίδιο με τους δύο προηγούμενους αγώνες. Jo oo Pedro στα δεξιά, Attila Salay στα αριστερά, και ο Roberts και εμείς στο κέντρο. Ο Δημήτρης Δημητρίου θα είναι στο τέλος. Έπαιξε επίσης στο γήπεδο όπου μεγάλωσε πριν από 3,5 μήνες ενάντια στην ομάδα που τον προώθησε. Απάντησε με ικανοποίηση.

Η θέση “Lady” նելու να πάρει για πάντα. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΩΣΗ Η anis Petraki για τον αρχικό σχηματισμό εμφανίστηκε πρώτα στο Thema Sports

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports.com

,Source