Φυτεύτηκαν 120 δενδρύλλια κοντά στην Αγία Νάπα

Πάνω από 120 δενδρύλλια έχουν φυτευτεί κοντά στον παραλιακό δρόμο της Αγίας Νάπας, τον οποίο ο δήμος έχει παράσχει δωρεάν, ο οποίος θα συμβάλει στην περαιτέρω ομορφιά της περιοχής, καθώς και στον εξωραϊσμό, ανέφερε η δήλωση. Δήμος Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με τη δήλωση, η φύτευση δέντρων πραγματοποιήθηκε από το Κίνημα Περιβαλλοντικής Συνεργασίας Πολιτών μαζί με τον Δήμο Αγίας Νάπας, στον οποίο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του κινήματος Χαράλαμπος Θεοφιφού, ο βουλευτής Γιώργος Ορ Πέρδικης, ο Δήμαρχος Χρήστος Καθαρός Ανέτκο, μέλη του Μεγάλου Οι φίλοι της Erma ր ահար ընկեր.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Η Net Anetun ευχαρίστησε το Περιβαλλοντικό Κίνημα για τη συνεργασία των πολιτών, τόσο για την εξαιρετική συνεργασία της πρωτοβουλίας για τη φύτευση δέντρων όσο και για τον ρόλο της στη φύτευση δέντρων στη χώρα μας με την πάροδο του χρόνου.

«Ο στόχος μας», πρόσθεσε, «είναι η Αγία Νάπα να συνεχίσει να αναζωογονεί και να εμπλουτίζει το πράσινο, που είναι ο πνεύμονας του οξυγόνου, για μια καλύτερη ζωή και βιοτικό επίπεδο τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες».

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Κινήματος Περιβαλλοντικής Συνεργασίας Πολιτών, σύμφωνα με τη δήλωση, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της Αγίας Νάπας για τη βοήθεια και την υποστήριξη που δόθηκε στο Κίνημα για να καταστήσει δυνατή αυτή τη φύτευση δέντρων.

Ο κ. Theophempto είπε ότι το περιβαλλοντικό κίνημα, η συνεργασία των πολιτών, «έχει θέσει έναν στόχο να φυτεύουμε δέντρα για κάθε ψήφο», προσθέτοντας ότι «η δενδροφύτευση συνεχίζεται όχι μόνο για αυτό, αλλά και για όσους το χρειάζονται, το κλίμα μας αλλάζει». είναι: «Έχουμε φτάσει σε μια κλιματική κρίση, όχι μόνο στην κλιματική αλλαγή, οπότε είναι δυνατό να φυτέψουμε δέντρα».

Τέλος, σύμφωνα με τη δήλωση του Δήμου Αγίας Νάπας, ο Πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Σύμπραξης-Πολιτικής Εταιρικής Σχέσης αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκείνοι που φυτεύουν δέντρα, οι οποίες δεν είναι παρά να βρουν μέρη – δενδρύλλια.

Source